Vill du arbeta med försäljning från ditt eget hemmakontor?

Vill du arbeta med försäljning från ditt eget hemmakontor?

Vi på Maskineriet arbetar med flera av landets största och bästa kunder inom sina områden och har nu en unik möjlighet för dig som vill utveckla dig själv som försäljnings- och kundkonsult.

Vi letar nu efter en svenskspråkig försäljnings- och kundkonsult för vårt projekt för Fortum. Fortum är Nordens största elleverantör med 2,5 miljoner kunder.

Tjänsten innebär att kontakta befintliga samt nya Fortum kunder i Sverige per telefon. Du kommer att tillhöra vår avdelning i Skien, men arbetsplatsen kommer att vara ditt hemmakontor.

Vi letar efter dig som vill ha en karriär inom försäljning, triggas av konkurrens och prestationsbaserad lön. Du är företagsam och drivs för att uppnå goda resultat. Som säljkonsult hos oss måste du brinna för att uppnå en budget genom att kunna arbeta på ett strukturerat och målinriktat sätt. Om du lyckas med försäljning i Maskineriet kommer du att märkas och vi kan erbjuda stora utvecklingsmöjligheter i ett företag med en stark försäljnings miljö.

Hos oss vi att våra medarbetare ska kunna utvecklas, och de som lägger ner tiden kan få möjlighet att få ledningserfarenhet med ansvar för sina egna säljteam. Maskineriet är därför ett mycket bra ställe att börja en karriär inom försäljning och ledning, och du kommer att förvärva den kunskap och färdigheter som du kommer att dra nytta av resten av ditt liv!

Vi genomför intervjuer och utbildning digitalt och du arbetar hemifrån.

Kvalifikationer:
  • Avslutad gymnasium
  • Utgående och tillmötesgående - bra kommunikationsförmåga
  • Resultatinriktad och målinriktad
  • Villighet och önskan att lyckas med försäljningen
  • Flytande på svenska skriftligt och muntligt
Vi erbjuder:
  • Mycket bra lönevillkor
  • Grundlig försäljning och produktutbildning
  • Stäng uppföljning från teamledare så att du alltid har möjlighet att utvecklas som säljare
  • En ung och professionell arbetsmiljö
  • Stora utvecklingsmöjligheter som säljare och ledare
Arbetstiden är från 08:45 till 16:15 och är perfekt för dig som vill arbeta i hög takt, lära känna många nya människor och vara en del av en fantastisk arbetsmiljö!

Vi på Maskineriet har för närvarande mer än 350 anställda, men letar nu efter mer skickliga och hungriga människor med ambitioner att ta ett steg längre i sin karriär!

Om detta låter som ett jobb för dig, skicka in din ansökan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 mars 2021 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Efter 10 år har Maskineriet blivit ett av landets största och bästa callcenter med några av Norges bästa och starkaste varumärken på kundlistan. Totalt sysselsätter vi över 290 anställda på 3 geografiska platser i Skien, Moss och Oslo. Vi samarbetar med ett antal spännande kunder och levererar kundservice, marknadsföring och försäljning via telefon. Det faktum att vi har utsetts till Norges bästa callcenter de senaste 7 av 8 år och har varit ett Gazelle-företag under de senaste 3 åren det gör oss till en säker och trygg arbetsplats. Vi har många spännande positioner internt, så här finns det många karriärmöjligheter. Alla våra ledare började som säljare! I Maskineriet får du ordnade arbetsförhållanden och spännande möjligheter. Vi värdesätter också hållbarhet och har vår egen hållbarhets ombudsman som ser till att vi inte bara är Norges bästa arbetsplats utan också de bästa på hållbarhet!