HR generalist till en växande medlemsorganisation

HR generalist till en växande medlemsorganisation

Är du intresserad av att leda och utveckla Maskinentreprenörernas HR-arbete? ME söker nu en bred och erfaren HR- generalist.

Maskinentreprenörerna (ME) är bransch- och arbetsgivarorganisationen för Sveriges företagare med anläggningsmaskiner. Inom koncernen finns bl.a. ME-skolan som bedriver kursverksamhet och maskinförarutbildning. Vi växer och behöver förstärka vår organisation med en bred kompetens inom HR. Som HR-generalist hos oss får du arbeta med att utveckla vår HR- funktion i en växande organisation med stark fokus på våra medlemsföretag. Välkommen med din ansökan så snart du kan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Maskinentreprenörer erbjuder dig en självständig roll där du har möjlighet att påverka och forma vår HR-funktion. HR-funktionen är en stödfunktion till hela ME-koncernen och tjänsten innebär både strategiskt och operativt arbete. Som HR generalist hos oss arbetar du i en bred, utvecklande och utåtriktad roll där du har kontakt med dina medarbetare, samt HR-nätverk inom Svensk Näringsliv och andra intressenter.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som HR generalist hos oss arbetar du med de samtliga områden inom HR - allt från introduktion till nyanställda, implementering av nya processer och till avslut.

I rollen ingår bland annat:
  • Att vara stöd till chefer i olika HR-frågor.
  • HR- administration vid nyanställningar, avslut, lön och arvode, förmåner och ersättningar, HR-system, etc.
  • Arbeta med de löpande aktiviteterna under HR-året, t ex medarbetarsamtal, stöd till chefer vid rekryteringsprocesser, lönerevision, m.m.
  • Ge support och rådgivning till medarbetare i löpande HR-frågor.
  • Driva arbetsmiljöarbetet.
  • Arbeta med arbetsgivarvarumärke och värderingar.
Rollen innebär också

Du kommer att arbeta på kontoret i centrala Stockholm vilket finns i Näringslivets Hus på Östermalm. Du kommer att arbeta nära ekonomichefen och VD:n och vara en del av en öppen och välkomnande atmosfär. Du rapporterar till ekonomichefen. Tjänsten är på heltid och planeras att tillsättas snarast möjligt.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har relevant, eftergymnasial utbildning med PA - inriktning eller motsvarande, samt flerårig erfarenhet av såväl operativt som strategiskt HR-arbete. Du har hög integritet och är trygg i att fatta beslut för att självständigt kunna driva HR-arbetet framåt och utveckla HR-processer och policys. Vidare är du serviceinriktad gentemot såväl dina kollegor som externa samarbetspartners. Du är lyhörd och lösningsorienterad för att kunna se organisationens behov och jobba med förbättringar. Du är tydlig och kommunikativ och trivs i en nätverkande roll. Tycker du om förändringar och har ett flexibelt arbetssätt så är detta platsen för dig!

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Dana Jennerström
Telefon 0721-81 27 44
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 24 nov (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.