B2B-säljare till Electrolux Home i Sickla

B2B-säljare till Electrolux Home i Sickla

Dina arbetsuppgifter

Electrolux Home´s vision är att inspirera till drömmen om ett bättre liv - och när en kund kommer till oss för att få hjälp, ska de känna att de redan har kommit hem.

Vår kund Mashup-Agency söker nu efter en B2B-säljare för kök och vitvaror till deras Electrolux Home butik i Sickla. Du kommer att arbeta proaktivt med att kontakta företag som arbetar med renovering eller nybyggnationer för att skapa nya affärer, samtidigt som du breddar redan befintliga samarbeten.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet som B2B-säljare inom kök och vitvaror eller om du har arbetat som B2B säljare inom byggsektorn. Du är van vid att upprätta avtal samt har god systemvana. Vidare ser vi att du talar och skriver svenska obehindrat. Det är högt meriterande om du har erfarenhet från att arbeta med byggritningar.

Vi ser att du som söker är driven, initiativtagande och har en hög servicenivå. Du motiveras av att driva dina affärer från första samtal till slutfaktura samt att vara med och utveckla verksamheten. Som person är du målinriktad, ansvarsfull och trivs i en roll där du får skapa goda kundrelationer.

Hos Electrolux Home får du möjlighet att bli en del av en växande butikskedja med hög ambition och en idé om att alltid ge våra kunder mer än de förväntar sig. De erbjuder heltidsanställning med goda villkor med möjlighet till provision.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Sarah Lindgren på telefon 076 - 875 11 46 eller Sarah.lindgren@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Sarah Lindgren
Telefon 076 875 11 46
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Du blir anställd på retailbyrån Mashup Agency som är ett inspirerande och växande bolag. Vi är kreativa och utmanar gärna den traditionella retail-modellen.
Tillsammans med varumärken som har en hög varumärkesambition, säljer vi varor och tjänster på ett kreativt och modernt sätt direkt till konsument.
Hos oss brinner vi för att skapa glada kundmöten i våra butiker!

Mashup Agency är ett dotterbolag till WorkShop - The consumer experience agency som är Nordens största och ledande retailbyrå. Workshop hjälper några av världens största varumärken ge sina konsumenter en shoppingupplevelse i världsklass genom att erbjuda strategiska, kreativa och taktiska sälj- och marknadsföringstjänster. https://www.work-shop.se