Maria Nila - Education Manager

Maria Nila - Education Manager

Som ett av de snabbast växande professionella varumärkena för hårvård står Maria Nila inför spännande möjligheter. Är du en högpresterande och socialt stark lagspelare och ledare som drivs av att uppnå fantastiska resultat? Får du samtidigt energi från en dynamisk arbetsmiljö i ett snabbväxande företag som bygger på kärnvärden för djur- och miljömässig hållbarhet? Då kan du vara den vi söker!

SOM EDUCATION MANAGER PÅ MARIA NILA KOMMER DU BL. A. ATT:
  • Skapa, utveckla och implementera Maria Nilas utbildningsavdelning strategiskt på global nivå.
  • Utveckla specifika utbildningsprogram tillsammans med resterande medarbetare inom utbildning, marknad och sälj.
  • Ansvara för genomförandet av utbildningar till salongskund, distributör, säljare samt andra intressenter för Maria Nila.
För att lyckas i rollen tror vi att du är:
  • Erfaren i att leda större team.
  • En kommunikativ personkännare.
  • En utmärkt projektledare med strategisk planering, tidsstyrning och uppmärksamhet på detaljer.
  • Kommersiell i ditt mind-set.
  • Resultatdriven.
  • Utmärkt i skriftlig och muntlig kommunikation på svenska och engelska.
  • En nyfiken och entusiastisk team-player som gör Maria Nila till en ännu bättre arbetsplats.
För att trivas hos oss tror vi att du - precis som vi - har ett hårt pannben och starkt driv. Som person trivs du med att arbeta i en föränderlig miljö, och att ha ett eget ansvar i ditt arbete. Egna initiativ och en proaktiv personlighet är högst nödvändigt för att trivas i detta team som ständigt fokuserar på tillväxt och utveckling!


VAD ERBJUDER VI?

Vi erbjuder ett spännande och givande arbete md stora utvecklingsmöjligheter i det bästa teamet någonsin! Hos oss har du möjlighet att påverka och göra en stor skillnad, både inom företaget och skönhetsindustrin.


HEMMABAS

Tjänsten är på heltid, med placering på Maria Nilas huvudkontor på Villagatan i Stockholm. Resor; 2-4 dagar i månaden.

ÄR DU VÅR FRAMTIDA EDUCATION MANAGER?
Vår rekryteringspartner Infinity HR är ansvarig för processen. För frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, vänligen kontakta Emil Nilsson, Mail: emil.nilsson@infinityhr.se, Tel: 070-5591192. Infinity HR's filosofi går ut på att hjälpa kunder att hitta Rätt person, med Rätt pannben, till Rätt position - viket medför att vi ser dem som vår självklara samarbetspartner vid rekrytering.

Välkommen med din ansökan via formuläret nedan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 mars 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maria Nila är inte det vanliga hårvårdsföretaget. Våra 100% veganska och cruelty free-certifierade produkter utvecklas med kärlek till våra djurvänner, vår natur och ditt hår. Djur fyller våra liv med glädje och skratt, och bör således heller aldrig vara en del av en skönhetsprodukt. Våra kemister utvecklar Maria Nilas produkter med ingredienser av allra högst kvalitet. Innehållet ska vara snällt mot hår, djur och natur.

Vi på Maria Nila befinner oss i en stark expansion och har de senaste åren haft den fantastiska tillväxttakten om cirka 40 procent. Nyckeln till vår framgång ligger bland annat i vår företagskultur som präglas av god gemenskap och starkt engagemang!