Copywriter sökes till Maria Nila!

Copywriter sökes till Maria Nila!

Copywriter sökes till Maria Nila!

Vilka är vi?

Vi är Maria Nila. Ett familjeföretag som för tillfället är det snabbast växande hårvårdsvarumärket i Nordeuropa. Vi producerar våra professionella produkter i Sverige och är representerade på mer än 30 marknader i hela världen. Med vår 100 % veganska portfolio tror vi att framgångsfaktorerna för framtiden är att ta vara på både djur och miljö. Vi är engagerade - och tror att hårt arbete och laganda bidrar till vår kommande resa att bli den största och "grönaste" spelaren i vår bransch. Tror du, som oss, att det är viktigt att leverera förstklassiga hårvårdsprodukter utan att orsaka skada på miljö och djur? - Då är du den vi letar efter!

På vårt Stockholmskontor hittar du vår Brand Studio, där varumärket Maria Nila skapas och underhålls ner till minsta detalj. Vårt arbete sträcker sig från image, konceptframtagning och produktdesign till att bestämma hur menyn ska se ut på nästa pressevent.

Vem söker vi?

Nu letar vi efter en skönhetsintresserad, djurälskande Copywriter till vårt fantastiska team! Älskar du att skriva och kan anpassa dina texter efter olika kanaler, och målgrupper och ser innehållets roll i ett större sammanhang? Nu letar vi efter en vass penna som gillar att skriva både kreativt och informativt. I din roll som Copywriter hos oss på Maria Nila kommer du ha ansvar för att skapa och utveckla vårt DNA i textform. Du tillsammans med dina kollegor arbetar flitigt för att fortsätta utveckla Maria Nila som varumärke.

Vem är du?

Som person är du stresstålig och flexibel, en teamspelare som är van att arbeta i en föränderlig miljö. Du trivs med att ta egna initiativ och att ha ett eget ansvar i ditt arbete. Du är även van att arbeta mot uppsatta mål och deadlines och du kommer att vara del av ett ambitiöst team där ribban ständigt höjs.

Som Copywriter på Maria Nila kommer du:
 • Skapa och upprätthålla varumärkets tonalitet i text
 • Konceptualisera kampanjer och produktlanseringar
 • Utveckla och producera innehåll för användning till E-com, PR, marknad, sociala medier och retail (svenska + engelska)
 • Producera alla våra produktbeskrivningar (svenska + engelska)
 • Stötta övriga avdelningar i skapandet av material för såväl intern som extern användning
För att lyckas i rollen tror vi att du:
 • Har en högre utbildning inom ett relevant område såsom copywriting eller journalism
 • Har 3+ års erfarenhet av en liknande roll, på byrå eller in-house
 • Är nyfiken och älskar böcker och kunskap lika mycket som du gillar att skriva
 • Är flytande i svenska och engelska, i tal och skrift
Vad erbjuder vi?


På Villagatan i Stockholm har vi vårt fina kontor. Du kommer i din tjänst vara en del av Brand Studio och rapportera till vår Creative Director. Vi är ett härligt och ambitiöst gäng som alltid strävar efter att leverera med högsta kvalitet. Det förekommer vanligtvis inga resor i tjänsten, men det kan förekomma besök på vår fabrik i Helsingborg eller utomlands för att se hur Maria Nila tas emot av våra utländska agenturer och kunder. Resorna ser du troligen bara som en extra krydda i vardagen!

Tjänsten & Ansökan


Tjänsten är tillsvidare, heltid, med 6 månaders provanställning, med placering på vårt Stockholmskontor. Tillträde är så snart som möjligt, med hänsyn till uppsägningstid.

För att se din kreativitet och dina språkliga kunskapar önskar vi att din ansökan innehåller följande:
 • CV
 • Personligt brev
 • Portfolio
Eftersom arbetsuppgifterna kräver att du är flytande i såväl svenska som engelska ser vi gärna att din portfolio visar exempel på såväl svenskt som engelskt innehåll.

Är du vår framtida Copywriter?

Vår rekryteringspartner Infinity HR är ansvarig för processen. För frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, vänligen kontakta Stina Koskijev, stina@infinityhr.se, 0705177553. Infinity HR's filosofi går ut på att hjälpa kunder att hitta Rätt person, med Rätt pannben, till Rätt position - viket medför att vi ser dem som vår självklara samarbetspartner vid rekrytering.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 maj 2019 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maria Nila är inte det vanliga hårvårdsföretaget. Våra 100% veganska och cruelty free-certifierade produkter utvecklas med kärlek till våra djurvänner, vår natur och ditt hår. Djur fyller våra liv med glädje och skratt, och bör således heller aldrig vara en del av en skönhetsprodukt. Våra kemister utvecklar Maria Nilas produkter med ingredienser av allra högst kvalitet. Innehållet ska vara snällt mot hår, djur och natur.

Vi på Maria Nila befinner oss i en stark expansion och har de senaste åren haft den fantastiska tillväxttakten om cirka 40 procent. Nyckeln till vår framgång ligger bland annat i vår företagskultur som präglas av god gemenskap och starkt engagemang!