Lediga sommarjobb som Kundvärd på Arlanda!

Lediga sommarjobb som Kundvärd på Arlanda!

Motiveras du av att jobba med människor och av att ge service i världsklass? Är du på jakt efter ett jobb där du får ansvara för hjälpa passagerare till rätt gate och kundbemötande? Då kan vi ha rätt sommarjobb för dig! Just nu söker vi på Manpower kundvärdar till ett uppdrag hos en av våra kunder på Arlanda. Här får du ett jobb som ständigt bjuder på nya utmaningar och är väldigt mångsidigt. Är det dig vi söker? Välkommen med din ansökan!

<img src="https://mpgnlogo.blob.core.windows.net/swe/f37d98ab-c291-4853-980a-734a9550df4f.png">

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kunden.

Om jobbet som kundvärd

Som kundvärd hos oss har du en viktig roll! Dina arbetsuppgifter innebär bland annat att hjälpa passagerare till sina flighter samt ansvara för ordning och service vid boarding. Om du trivs med att jobba med människor och brinner för god service så är detta jobbet för dig!

Är du Manpowers nya kundvärd?

Vi på Manpower söker dig som har
  • goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • goda kunskaper i engelska i tal och skrift
  • B-körkort och tillgång till egen bil
För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du strävar efter att göra det lilla extra och att du känner ett stort engagemang för ditt arbete. Det är också viktigt att du har ett flexibelt förhållningssätt och att du lyssnar in andras behov och önskemål. Vidare fokuserar du på att ge kunden en så bra upplevelse som möjligt. Till sist har du en professionell framtoning som gör att du inger förtroende.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som kundvärd eller liknande roll men störst vikt lägger vi vid din personlighet. Det är även meriterande om du har goda kunskaper i ett tredje språk.

Blir man aktuell för tjänsten kommer det att genomföras en registerkontroll för luftfartsskydd i samband med anställning. Man måste då kunna uppvisa den information som transportstyrelsen efterfrågar. Du kan läsa mer kring reglerna och vilken information som krävs på transportstyrelsens hemsida.

Vad man Manpower erbjuda dig?

Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.

Intresserad?

Välkommen att skicka in CV och personligt brev genom att klicka på "Ansök nu". Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Mathilda Carlström via e-post: Mathilda.Carlstrom@manpower.se.

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

<iframe width="455" height="809" src="https://www.youtube.com/embed/HP3vRn9ufsA" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 29 maj 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.