Lediga jobb som truckförare i norra Stockholm

Lediga jobb som truckförare i norra Stockholm

Just nu har vi flera kunder i norra Stockholm som är i behov av erfarna truckförare med omgående start! Du kommer bli anställd av oss på Manpower och uthyrd till våra kunder. Är du en erfaren lagerarbetare med några månaders erfarenhet av att köra höglyftande plocktruck (B4) och/eller skjutstativstruck (B3)? Är du en flexibel och positiv person som trivs med att jobba i en fartfylld miljö? Då är du stjärnan vi söker! Passa på, sök tjänsten redan idag och börja jobba redan nästa vecka!

Vad innebär det att jobba som truckförare?

Som truckförare kommer du arbeta med sedvanliga lageruppgifter så som plock och pack men med mycket fokus på truckkörning. Vi har kunder som ligger i både Rosersberg men även i Kungsängen så för att vara aktuell behöver du kunna ta dig till dessa områden. Du kommer vara anställd av oss på Manpower och uthyrd till kund, uppdragen är långsiktiga.

Här finns möjlighet att jobba för stora välkända företag inom logistik och skaffa meriterande erfarenhet för framtiden.

Vad behöver jag uppfylla för att jobba som truckförare?

Vi söker dig som har erfarenhet av truckkörning sedan tidigare under minst några månaders tid vi ser även att du ska ha gedigen erfarenhet av vanligt lagerarbete så som plock och pack. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för lager och logistik.

Vi ser att du:
  • Har ca 6 månaders erfarenhet av lagerarbete eller mer
  • Minst några månaders erfarenhet av att köra höglyftande plocktruck (B4) eller skjutstativstruck (B3)
  • Har truckkort A 1-4 och B 1-4
  • Behärskar svenska mycket väl i tal och skrift
  • Kan börja jobba omgående
Det är meriterande och du har körkort och tillgång till bil.

Vilka personliga egenskaper är viktiga för jobbet som truckförare?

För denna tjänst är det viktigt att du är en ansvarstagande och ordningsam person med positiv attityd. Vi tror att du är en person som gillar nya utmaningar och snabbt kan sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Vi går mycket på personlighet, att man visar stor vilja att jobba, har ett härligt driv och mycket energi är av stor vikt för denna tjänst.

Hur söker jag jobbet

Det är enkelt! Klicka på ansök-knappen och följ instruktionerna. Notera att vi tar INTE tar emot ansökningar via e-post eller brev. Urval och intervjuer sker löpande, därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Efter att din ansökan är inskickad kommer du att få ett mail skickat till dig med några korta frågor som måste besvaras för att vara aktuell i processen.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor kring tjänsten?

Maila mig på amanda.skoglund@manpower.se
Mer info
Kontaktperson Amanda Skoglund
Telefon 020 - 26 51 00
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 juli (29 dagar kvar)