Ingram Micro söker Teamledare till sitt lager i Stockholm!

Ingram Micro söker Teamledare till sitt lager i Stockholm!

Vi på Manpower söker nu efter flera stjärnor till ett heltidsuppdrag hos vår kund Ingram Micro i Stockholm. Vill du jobba med varierade arbetsuppgifter inom logistikbranschen? Vill du dessutom jobba med att coacha och peppa dina kollegor att nå nya mål? Då kan detta vara rätt tjänst för dig! Välkommen att läsa mer nedan och ansök redan idag!

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos Ingram Micro. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om! Arbetet är välbetalt och du kommer bland annat ha rätt till övertidsersättning och försäkringar enligt kollektivavtal. Bra va?

Dessutom finns det goda möjligheter att bli övertagen av kunden och därmed utvecklas i din karriär!

Dina kommande arbetsuppgifter
Tjänsten är på heltid och du arbetar på vardagar kl. 06:30-15:30 eller 08:00-17:00. Det kan även förekomma jobb på söndagar samt kvällar längre fram. Tjänsten startar i augusti och är mycket långsiktig. Ingram Micro håller till i moderna och fräscha lokaler i Brunna, Kungsängen.

Du kommer framför allt att jobba med att leda, coacha och utveckla personal i den dagliga driften samt se till att produktionens kvalitetsmål uppfylls.

Du kommer bland annat att:
  • Arbeta förebyggande och sträva efter att öka kvalitén i produktionen.
  • Hålla daglig kontakt med Area Managers gällande produktivitet och utfall.
  • Rapportera avvikelser samt ge förbättringsförslag till Area Managers.
  • Ansvara för introduktion av nyanställda och schemaläggning av personal.
  • Kommunicera med andra avdelningar och verka för ett fungerande samarbete.
Vad krävs för att bli Teamledare?
Till den här rollen söker vi dig som har erfarenhet av tidigare arbete inom lager eller logistik. Vidare är du meriterande om du har en relevant utbildning eller om du har tidigare erfarenhet av ledarskap. Vi utgår ifrån att du är en nyfiken, lyhörd och positiv person med intresse för att lära dig nya saker. Du är ansvarsfull och lösningsorienterad i ditt arbetssätt och du drivs av att få arbeta i lag tillsammans med många härliga och drivna kollegor!

Vi söker dig som:
  • Har minst 6 månaders erfarenhet av arbete i lager eller logistik.
  • Har god vana IT-vana, främst i Outlook och Excel.
  • Har fullständig gymnasiekompetens.
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska.
Vad kan vi erbjuda dig?
Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Varmt välkommen med din ansökan!
Att ansöka är enkelt! Klicka bara på ansök-knappen och följ instruktionerna. Notera att vi inte har möjlighet att emot ansökningar via e-post eller brev. Har du däremot frågor gällande tjänsten är du mer än välkommen att kontakta Lovisa Olsson på Lovisa.Olsson@manpower.seeller Caroline Johansson på Caroline.Johansson@manpower.se

Urval och intervjuer sker löpande, därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot att höra från Dig!
Mer info
Kontaktperson Lovisa Olsson
Telefon 0771-55 99 10
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 sept 2019 (21 dagar kvar)