Compliance Coordinator till Mannheimer Swartling

Compliance Coordinator till Mannheimer Swartling

Om företaget

Mannheimer Swartling är Nordens ledande affärsjuridiska advokatbyrå. Som fullservicebyrå med en rad olika verksamhetsområden kombinerar vi djup juridisk kunskap med branschkännedom för att uppnå högsta kvalitet. Vi arbetar ständigt för att vara den bästa rådgivaren på marknaden och har många av Sveriges och världens ledande företag som klienter. Mannheimer Swartling har 600 medarbetare och kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Bryssel, New York, Moskva, Hong Kong och Shanghai.

Mannheimer Swartling söker nu en Compliance Coordinator inom Quality och Risk Management. Quality och Risk Management ägnar sig åt compliance-frågor såsom identifiering av verksamhetsrelaterade risker och framtagande, implementering och översyn av interna rutiner och policies samt hanterar byråns globala ansvarsförsäkringar. Avdelningen tillhandahåller även intern utbildning och support inom området kvalitet och risk.

Arbetsbeskrivning

Som Compliance Coordinator hos Mannheimer Swartling kommer du att ingå i ett team tillsammans med andra administratörer och jurister som arbetar inom Quality and Risk Management. Tillsammans med dina kollegor kommer du bland annat att arbeta med processen för antagande av nya klienter och ärenden som innefattar bedömningar av regelverk, till exempel penningtvättslagstiftningen och regler rörande intressekonflikter.

Du kommer att tillhöra ett team på 10 personer där du registrerar nya uppdrag för byråns samtliga kontor i byråns affärssystem. Vidare kommer du att delta i utvecklandet av befintliga rutiner i klient- och ärendeantagningsprocessen.

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av juridik och vi ser gärna att du har arbetat som paralegal, advokatsekreterare, juristassistent eller liknande. Om du har juridisk utbildning är det meriterande, men inget krav. Du ska ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Vidare ska du även ha god systemvana, främst i Office-paketet.

Som person ska du vara en lagspelare som är serviceinriktad, noggrann och ansvarsfull. Du ska trivas med att arbeta administrativt samt att arbeta metodiskt och kvalitetsmedvetet.

Du erbjuds

Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Mannheimer Swartling sitter i centrala lokaler nära Stureplan med gym och restaurang i huset. Du kommer att erbjudas goda utvecklingsmöjligheter där du får vara en del av Nordens ledande affärsjuridiska byrå.

I denna rekrytering samarbetar Mannheimer Swartling med Jurek Rekrytering & Bemanning. För frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Amanda Rietz på amanda.rietz@jurek.se alternativt 0769-48 06 16. Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan redan idag. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.
Mer info
Kontaktperson Amanda Rietz
Telefon 0769-48 06 16
Område Stockholms stad
Yrkesroll Juridik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 22 sept (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.