Office Administrator till Mann+Hummel Vokes Air AB

Office Administrator till Mann+Hummel Vokes Air AB

Nu söker vi efter dig med stort engagemang som brinner för service och som vill utveckla din administrativa ådra tillsammans med Mann+Hummel Vokes Air AB.

Detta är ett konsultuppdrag på sex månader med stor chans till förlängning/överrekrytering till kund. Tjänsten är på heltid med placering i Årsta, Stockholm.

Ditt uppdrag
Som Office Administrator kommer du tillhöra ett sammansvetsat försäljningsteam på tre personer på kontoret i Årsta, samtidigt som du kommer ha daglig kontakt med kollegor på vårt huvudkontor i Svenljunga. Customer Care i Svenljunga består av fem anställda som också stöttar våra kunder och säljare runt om i Sverige.

Du kommer dels vara ansiktet utåt för kontorets besökare och ansvara för inkommande/utgående gods. Du kommer även stötta säljarna i administrativa arbetsuppgifter och med orderläggning av produkter.

Din bakgrund
För att lyckas i rollen som Office Administrator söker vi dig med erfarenhet från ett administrativt serviceyrke sedan tidigare, exempelvis från reception eller hotellverksamhet. Du har jobbat i system tidigare och känner dig trygg i och motiveras av att lära dig nya system och digitala verktyg. Eftersom du kommer arbeta i en internationell miljö kommunicerar du obehindrat på svenska och engelska, i både tal och skrift.

För att trivas i rollen tror vi att du är en prestigelös och utåtriktad person som älskar att erbjuda god service. Du tar gärna egna initiativ och har en förmåga att prioritera, organisera och strukturera ditt arbete på ett självständigt vis.

På Mann+Hummel Vokes Air AB kommer du ingå i ett lättsamt och engagerat team där alla kollegor vill företagets och sina kunders bästa och alltid hjälper varandra. De ser möjligheten och potentialen hos sina anställda, så är du en person sprider energi till dem du möter och som vill utveckla dina administrativa kunskaper är det här helt rätt arbetsplats för dig!

Om Mann+Hummel Vokes Air AB
MANN+HUMMEL develops solutions for vehicles, industrial applications, clean air inside vehicles and the sustainable use of water. With team spirit and an open culture of communication, we are continuously working towards achieving our vision of ‘leadership in filtration’.

MANN+HUMMEL Vokes Air´s affärsidé är att tillhandahålla ett komplett program av luftfilter för alla på Marknaden förekommande typer av ventilationsaggregat, samt att tillhandahålla produkter och system för industriell luftbehandling ofta som skräddarsydda paketlösningar i nära samarbete med kund och marknad.

MANN+HUMMEL Vokes Air AB omsätter ca 200 miljoner kronor och har 120 anställda. Företaget ingår i MANN+HUMMEL Group.

Läs mer om oss på www.mann-hummel.com

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Kandidatansvarig Emma Holster (emma.holster@thepace.se) och Affärsområdeschef Stina Bylund (stina.bylund@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 7 okt 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals som är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom administration. Vi tillsätter bland annat roller som VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Administrativ chef, Office Manager, Receptionschef, Kundtjänstchef, Projektkoordinator, Administratör, Facility Manager, Facility Co-ordinator och Sälj-, Inköp-, Jurist- och Kontorsassistent samt receptions- och kundservicemedarbetare. Här finns även ett stort nätverk av exekutiva assistenter som du också kan anlita virtuellt.