Säkerhetstekniker

Säkerhetstekniker

Vi söker idag fler erfarna tekniker

Om tjänsten

Som tekniker hos oss kommer du huvudsakligen att arbeta med installation med kundanpassade tekniska säkerhetsanläggningar inom inbrottslarm, CCTV och passersystem. Du kommer självständigt göra installationer efter givna handlingar och instruktioner.

Om dig
Vi vill att du har en teknisk kompetens och har El-teleteknisk utbildning eller motsvarande. Vi ser gärna att du har erfarenhet med stort kunnande inom larm- och säkerhetsbranschen. Du har även erfarenhet av kundvårdande försäljning.

Vi ser att du har erfarenhet av att ha arbetat med trådbundna larm, felsökning och gärna driftsättning. Du är van vid att arbeta mot uppställda mål, med noggrannhet, kvalitetsmedvetenhet samt en förmåga att arbeta både självständigt och i grupp.

Arbetsuppgifterna passar dig som tycker om utmaningar, det är en fantastisk möjlighet för dig som vill utveckla dig och ditt yrkeskunnande för att ta dina kunskaper till en ny nivå.

Vi erbjuder
En arbetsplats som har stor passion och yrkesstolthet för det vi gör. Vårt mål är att på ett så effektivt sätt som möjligt tillgodose våra kunders mål med att till exempel skapa trygghet, förebygga stölder, skadegörelse med mera. Oavsett vart du än vänder dig i organisationen hittar du en kompromisslös hängivenhet för prestanda, innovation, kundtillfredsställelse och socialt ansvar.

När du börjar hos oss ger vi dig en genomtänkt onboarding och utbildning som innebär att vi matchar din kompetens till arbetsuppgifterna, för att du på bästa sätt ska känna dig trygg när du axlar din nya roll hos oss.

Förutom en kultur som vi är stolta över så erbjuder vi våra anställda konkurrenskraftiga förmåner.

Är du den vi söker?
Du gillar att bygga relationer och kan agera som tekniskt stöd såväl internt som externt. Du demonstrerar system för våra kunder på ett bra och förståeligt sätt. Du arbetar både självständigt och tillsammans med vår arbetsgrupp för att planera och utföra våra uppdrag. Våra säkerhetslösningar är ofta baserade på dator- och nätverkslösningar vilket kräver att du har goda kunskaper inom området.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar kring rollen. Du kan ringa Anders Anell, VD på 0734-236900.
Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan som tekniker hos oss. Ansökan skickar du till jobb@manisonsecurity.se
Mer info
Kontaktperson Anders Anell
Telefon 0734-236900
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 aug 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Manison Security AB växer som företag tillsammans med våra kunder, vilket vi är mycket stolta över. Våra kunder finns bland annat inom kommun, offentliga sektorn och Svenskt Näringsliv som kräver hög säkerhet. Det innebär att vi kräver svenskt medborgarskap och utdrag från Polisen vid anställning.

Vi projekterar, dokumenterar och installerar säkerhetsanläggningar.
Produktområden vi jobbar inom är Data//Säkerhet.
Manison Security AB är ett företag med mångårig erfarenhet och stort kunnande inom säkerhetsinstallationer.