Driven och engagerad Account Manager sökes till Management Events

Driven och engagerad Account Manager sökes till Management Events

Dina arbetsuppgifter

Just nu söker vi en Account Manager inom B2B till en spännande tjänst hos Management Events! I din roll ansvarar du för hela försäljningsprocessen från ax till limpa. Du bokar dina besök och träffar dina kunder på fysiska kundmöten. Dina kunder är lösningsleverantörer som berättar om sin verksamhet på eventen, där de får möjlighet att bredda sin kundgrupp och hitta nya partners.

Ditt fokus kommer att vara på företagets svenska och nordiska evenemang, och arbetsplatsen är kontoret i centrala Stockholm. Tjänsten börjar med 4 veckors utbildning för att få de bästa förutsättningarna att lyckas i sin roll.

Management Events erbjuder dig en dynamisk, ambitiös, kul och ständigt utvecklande kultur. Du omges av engagerade och drivna kollegor och får möjlighet att arbeta i kreativa team med andra duktiga medarbetare. Stora utvecklingsmöjligheter, nationellt och internationellt, erbjuds för rätt person.

Din profil

Vi söker dig som drivs du av att skapa nya kontakter och att göra affärer. För att lyckas med uppgiften måste du ha viss säljerfarenhet inom B2B och vi ser gärna att du har minst tre års erfarenhet av en liknande roll. Framförallt är du orädd, självgående, drivande och gillar att arbeta i ett högt tempo. Andra egenskaper vi värdesätter är uthållighet, servicemedvetenhet och förmåga att skapa goda affärsrelationer. Vi ser även att du tycker om att arbeta i team och att du bidrar till positiv stämning på ditt arbete.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012

Sökord: Account Manager, Event, Säljare, B2B, B2B Säljare
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Management Events högkvalitativa forum riktar sig till beslutsfattare som vill vidareutveckla sina affärsnätverk, hålla sig uppdaterade gällande de senaste trenderna och lära sig mer om dagens leverantörslösningar av tjänster och service. Alla våra forum är kostnadsfria för inbjudna deltagare.

På Management Events har vi utvecklat ett unikt koncept för att samla ledande beslutsfattare och lösningsleverantörer på ett sätt som ger värde för båda parter. Vi organiserar över 180 evenemang årligen i 11 länder, inklusive nordiska, DACH och Pan-europeiska evenemang. Vår personal består av över 200 professionella medarbetare.

Våra exklusiva evenemang är allmänt erkända. Management Events har vid flera tillfällen utsätts till den bästa evenemangsarrangören i Finland (Taloustutkimus Oy - Corporate Image Research) och dess grundare, Olli Muurainen, har varit en stolt vinnare av såväl Young Entrepreneur of the Year award (2006) och Entrepreneur of the Year award (2010). Management Events har även vid flera tilfällen utsetts till en av de 100 bästa arbetsplatserna i Europa av Great Place to Work Institute®