Platschef till Hylast i Jordbro

Platschef till Hylast i Jordbro

Din profil

Vi söker dig som vill vara med och driva vår första verkstad i Stockholm och som drivs av att leda personal och att utveckla affärer. För att trivas och för att bli framgångsrik hos oss tror vi att du har minst ett par års erfarenhet av att leda en större personalgrupp i en teknisk arbetsmiljö som kräver ett närvarande ledarskap. Vidare är du en problemlösare som tänker utanför boxen och som har ett starkt kundfokus. Det är även viktigt att du delar våra ledord; kvalitét och tillgänglighet.

Om företaget

Malte Månson har förvärvat Hylast AB i Jordbro i södra Stockholm, en av Sveriges största märkesoberoende verkstäder för tunga fordon. Vi är en märkesoberoende verkstadskedja för tunga fordon där kvalitet och nöjda kunder är ett självklart fokus. Vi har auktorisation för Mercedes, MAN, DAF och Iveco. Våra anläggningar finns i mellersta och södra Sverige, från Gävle i norr till Malmö i söder. Huvudkontoret ligger i Örebro.

Under våren 2019 lanserade Malte Månson-koncernen ett kompletterande verkstadskoncept i Uppsala - Malte City - med inriktning på transportbilar upp till 3,5 ton. Efter förvärvet av Hylast är vi verksamma på 13 orter med 14 anläggningar i landet. Antalet medarbetare i koncernen uppgår till cirka 125 och omsättningen för 2019 beräknas till cirka 250 MSEK.

Frågor om tjänsten och processen besvaras av ansvarig rekryteringskonsult June Pärnänen, 08-409 144 48. Ansökningar hänvisas till den länk som delges i annonsen. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan! #MP#
Mer info
Kontaktperson June Pärnänen
Telefon 08-409 144 48
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Svensk Autorekrytering
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Har du erfarenhet av att leda och utveckla en verksamhet? Kanske arbetar du som anläggningschef, verkstadschef eller platschef idag? Till Malte Månsons senaste förvärv Hylast i Jordbro söker vi nu en platschef. Anläggningen är en av Stockholms finaste och mest välskötta och välutrustade verkstäder med moderna och fräscha lokaler, hög kundnöjdhet och 18 kompetenta mekaniker. Din uppgift blir att förvalta och utveckla verksamheten för att bibehålla ett gott resultat samt nöjda kunder och medarbetare.

Som platschef ansvarar du för den dagliga driften av vår nyförvärvade anläggning i Jordbro. Till din hjälp har du 25 duktiga medarbetare varav 5 rapporterande avdelningschefer. På vår anläggning i Jordbro har vi kompetens att utföra alla arbeten som våra kunder förväntar sig undantaget vissa plåtarbeten och lackering. Tillsammans med arbetsledare för verkstaden kommer du att stötta i planering för driften av verkstaden samt säkerställa att vi utför våra arbeten med hög kvalité och service.

I tjänsten ingår även personalansvar, löneberedning samt fastighets- och miljöansvar. Du kommer att rapportera till VD.