Säljare till Makita Sverige i Stockholm

Säljare till Makita Sverige i Stockholm

Vill du arbeta för ett marknadsledande varumärke inom elverktyg och tillbehör? Sök rollen som säljare till Makita Sverige!

Har du en passion för elverktyg och teknik i största allmänhet? Drivs du av förändring och viljan att skapa nya affärer? Då är jobbet som säljare för region södra Stockholm och Gotland på Makita Sverige, perfekt för dig! Välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som säljare på Makita Sverige får du ett fritt och självständigt arbetet där du själv planerar din arbetsdag utifrån de återförsäljare och butiker som finns i din försäljningsregion. Du får ett omväxlande arbete där du som representant för Makita Sverige aktivt arbetar för att både bredda, förnya och fördjupa affären med nya och befintliga kunder.

Som representant för Makita Sverige kommer du inte bara bredda ditt professionella nätverk utan också tillhöra Makitas säljavdelning och vara delaktig på mässor och andra events. Som anställd har du förmånliga anställningsvillkor samt tjänstebil.

För rätt person finns det stora utvecklingsmöjligheter hos Makita Sverige.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som säljare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att:
 • skapa nya kundkontakter och underhålla befintliga. Du arbetar med uppsökande försäljning och säljer via Makitas återförsäljarnät och till deras kunder. Du hjälper även återförsäljare att hitta nya kunder till Makitas sortiment.
 • aktivt planera och säkerställa att Maktias produkter & kampanjer ute i butik och hos ÅF fungerar enligt överenskommelse
 • skapa offerter och enklare beräkningar
 • medverka vid mässor och events
 • genomföra utbildningar hos våra kunder
 • fungera som stöd åt kunder och kundservice vid produkttekniska frågor
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I din roll som säljare kommer du ansvara för region södra Stockholm ner till Nynäshamn och Gotland. Resor och övernattningar kommer att ske regelbundet, räkna med att vara på Gotland ca 1 vecka i månaden. B-körkort är ett krav och rollen är på heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning och 40 h arbetsvecka med varierande arbetstider utifrån dina inbokade besök.

När du inte besöker kunder utgår du ifrån vårt kontor i Sollentuna.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du som söker tjänsten:
 • har minst gymnasieutbildning samt några års relevant arbetslivserfarenhet med t.ex försäljning av kommersiella produkter. Kanske har du jobbat som säljare hos våra återförsäljare eller jobbat med försäljning mot bygg- och industrisektorn.
 • har förmågan att arbeta strukturerat och självständigt då planering och förberedelse inför kundbesök är av största vikt för att uppnå satta mål
 • har en pedagogisk ådra samt mycket god presentationsteknik vid genomförande av t.ex. utbildningar ute hos kund
 • är social och har lätt för att anpassa dig och lyssna in kundens behov
 • är tekniskt och praktiskt lagd
I rollen som säljare hos Makita Sverige är det viktigt att du har drivet och viljan att ta egna affärsmässiga initiativ. Du är resultat- och lösningsorienterad som person med ett strukturerat och metodiskt arbetssätt. Ibland kommer du behöva göra "utryckningar" och då kan dagen behöva omplaneras. Du kommer träffa många nya människor och förmågan att skapa långsiktiga relationer samt förtroende hos kunderna är nyckeln till framgång både för dig och för Makita Sverige. Att du har ett intresse och/eller god teknisk förståelse kommer bidra starkt till både din och Makitas framgång.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Cilla Lennér
Telefon 0736790621
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare, Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 3 feb 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/