Head of Sales för Makita Sverige i norra Stockholm

Head of Sales för Makita Sverige i norra Stockholm

Är du en stark och analytisk ledare som brinner för utveckling? Makita Sverige söker en Head of Sales med säte i norra Stockholm!

Är du affärsdriven med dokumenterad erfarenhet av att leverera resultat och brinner för ett coachande ledarskap? Makita, marknadsledande leverantör av elverktyg och tillbehör för kunder inom bygg- och industribranschen, vill fortsätta expandera och söker nu en Head of Sales för deras fortsatta expansion. Du kommer att få stora möjligheter att själv driva och förbättra försäljningsarbetet. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Med ett starkt varumärke i ryggen ansvarar du för Makitas fortsatta tillväxtresa. Det är en strategisk roll med ansvar för försäljningen av företagets produkter, befintliga produktområden liksom att identifiera nya affärsområden. Du har även personalansvar.

Dina framtida arbetsuppgifter

Hos Makita Sverige får du arbeta med marknadsledande produkter som ligger i framkant i fråga om innovation och kvalitet. I rollen ingår:
  • Utveckla företagets säljstrategi
  • Utveckla, stötta och coacha säljteamet
  • Utarbeta säljbudget
  • Vara resultatansvarig för den svenska marknaden och rapportera direkt till VD
  • Aktivt delta i avtalsförhandlingar
  • Ansvara för att kartlägga och leda arbetet med att bearbeta nya kunder på den svenska marknaden
  • Ansvara för utvecklingen av relationen med våra samarbetspartners och återförsäljare
  • Ingå i ledningsgruppen
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du är försäljningsansvarig på den svenska marknaden för ett globalt varumärke och en etablerad marknadsledare inom sitt område. Arbetet innebär många kontakter med återförsäljare och samarbetspartners för att utveckla affären på den svenska marknaden som du är resultatansvarig för. Du jobbar tätt tillsammans med ditt säljteam som till stor del befinner sig ute i landet samt med andra ledande befattningar i företaget.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet av försäljningsledning både på operativ och strategisk nivå. Du brinner för utveckling, är analytisk och trygg i din ledarroll. Du är kommunikativ som person och uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.
För att lyckas och trivas i rollen har du ett stort engagemang och intresse för försäljning. Du är lyhörd, resultatdriven och tar dig an utmanade uppgifter med struktur och energi. Då dina kunder och ditt säljteam finns runtom i Sverige drivs du av utmaningen att leda på distans i kombination med resande.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Cilla Lennér
Telefon 0736790621
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 1 nov 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/