Ansvarstagande serveringspersonal sökes till Majola på heltid och deltid!

Ansvarstagande serveringspersonal sökes till Majola på heltid och deltid!

Nu söker vi dig med à la carte-vana som är självgående när du arbetar och gärna vill ta extra ansvar! På Majola erbjuds du en anställning med varierande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter.

OM MAJOLA & TJÄNSTEN:

Majola är ett av Sveriges största bemanningsföretag inom hotell- och restaurangbranschen. Vi har ett varierande utbud serveringsuppdrag inom à la carte på kursgårdar och restauranger runtom om i Stockholmsområdet. Som anställd hos oss kan du till stor del bestämma var och vilka dagar du arbetar. Arbetstiderna är i huvudsak förlagda till kvällar och helger.

Som à la carte-servis får du ofta ta extra ansvar under dina arbetspass vilket innebär att du hela tiden får nya utmaningar och utvecklas.

OM DIG SOM SÖKER:

Vi söker just nu framförallt dig med à la carte-vana och som vill arbeta heltid men vi har även tjänster på deltid/extra vid behov. Som person är du självgående, ansvarstagande och driven. Du har givetvis en mycket hög servicekänsla och sätter alltid gästen och dennes upplevelse i fokus.

Tidigare erfarenhet av ansvarspositioner, samt kunskap inom dryck och matpresentation är meriterande. Vi ser gärna att du är flexibel när det gäller vilka dagar samt var i Stockholm du kan arbeta.

Känns detta som rollen för dig? Sök då tjänsten idag, antingen via denna annons eller genom att maila direkt till isabella.sulejmanovic@majola.se Vi ser fram emot din ansökan!

Majola är ett av Sveriges största bemanningsföretag inom hotell- och restaurangbranschen. Hos oss får du en trygg anställning på ett auktoriserat bemanningsföretag – självklart med kollektivavtal, OB-tillägg och semestersättning.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Servering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.majola.se
Sista ansökningsdag 2 juni 2019 (40 dagar kvar)