Chaufför på deltid till Mailworld!

Chaufför på deltid till Mailworld!

Tjänstebeskrivning & erbjudande

Är du en självständig person med känsla för service? Söker du ett deltidsjobb på sidan av dina studier eller kombinerat med andra arbeten? Då är tjänsten som chaufför på Mailworld något för dig!

Personprofil

PerformIQ söker nu åt kunds räkningen en chaufför som vill hoppa in några timmar i veckan vid behov. Tjänsten som chaufför innebär att du kommer köra bil runt om i Stockholm. Du kommer fylla bilen med post, burar och vagnar för att sedan leverera till slutdestination.

Tjänsten passar dig som studerar på sidan om eller som har ett annat deltidsjobb som du vill kombinera med denna tjänst. Vi ser gärna att du är serviceminded, gillar fysiskt arbete då vissa av burarna är tunga. Vi ser även att du är strukturerad, gillar högt tempo och är en trygg chaufför.

Du kommer bli inringd på morgonen, därför är det av stor vikt att du är tillgänglig vid behov och snabbt kan hoppa in. För denna tjänst är det krav på B-körkort.

Övrigt

Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Deltid, vid behov
Arbetstider: Cirka klockan 10-15
Plats: Stockholm
Vi kommer även begära registerutdrag från belastningsregistret.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i denna roll som chaufför.

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Filip Lundström på mailadress Filip.lundstrom@performiq.se.
Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 10 juni 2022 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.