Bemanningssjuksköterskor till Stockholm

Bemanningssjuksköterskor till Stockholm

Just nu söker vi sjuksköterskor till olika uppdrag på ett av de större sjukhusen i Stockholm. På grund av situationen vi befinner oss i finns behov av personal på näst intill alla avdelningar. Möjlighet till omgående start eller efter överenskommelse. Tjänstgöringsgrad varierar beroende på önskemål om placering, det finns ofta möjlighet till både heltid och deltid.

Om du är sjuksköterska är vi mycket intresserade av att komma i kontakt med dig. Har du specialistutbildningar i bagaget är det givetvis mycket bra, då det blir något enklare att placera dig. Men du är minst lika intressant som grundutbildad.

OM DIG: Magnifiq Kompetens söker dig som har minst 2 års erfarenhet som Leg. sjuksköterska och som söker en långsiktig lösning med ett modernt bemanningsbolag i tillväxt.

OBS: På grund av karensregler får du inte ha jobbat i Stockholm de senaste sex månaderna, undantaget om du varit kommunanställd.

Våra konsulter värdesätter en öppen dialog och slår ett extra slag för det som är äkta, genuint och pålitligt.

Vi ger dig bland annat:
  • Attraktiva lönevillkor
  • Tjänstepenison
  • Trygghet i form av försäkringar
  • Resor och boende vid behov
  • Vilka förmåner kräver just din situation? Prata med oss, vi är aldrig omöjliga när det gäller rätt kandidat.
Intervjuer sker löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.
Mer info
Kontaktperson Robin Gogberg
Telefon 072-4500004
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.magnifiq.nu
Sista ansökningsdag 18 juni 2020 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nyfiken på vårdbemanning? Är det dags för ditt nya äventyr som sjuksköterska? Vill du kanske tillbaka till din gamla hemstad över sommaren? Eller vill du helt enkelt utöka ditt CV som sjuksköterska? Norrländska Magnifiq Kompetens med säte i Umeå och Haparanda befinner sig i ett expansivt skede och letar nu sjuksköterskor för många olika uppdrag över hela landet. Vågar du jämföra dina nuvarande villkor med våra?