Är du El- eller VVS installatör/projektör som vill ta nästa steg i karriären?

Är du El- eller VVS installatör/projektör som vill ta nästa steg i karriären?

Ingress

Vi rekryterar nu till vår kund MagiCAD deras nästa stjärna som brinner för att stötta sina användare.

Dina arbetsuppgifter

I denna roll arbetar du med support, expertstöd och vara ansvarig för utbildningar till MagiCADs kunder. Du ansvarar för att stötta dem på ett professionellt sätt, du säkerställer kundnöjdhet och du lyfter användarbehov till utvecklingsteamet. Rollen som MagiCAD-specialist innebär även att vara ett internt stöd för säljteamet, där du fungerar som teknisk expert. Resor i tjänsten kan förekomma.
Placeringsort är främst Stockholm men annan ort kan också vara möjlig som placeringsort, om så önskas.

Ansökning

I denna tillsättning arbetar MagiCAD tillsammans med rekryterings- och bemanningsföretaget Otiga Stockholm. Sök tjänsten via Otiga.se, eller kontakta rekryteringsansvarig för denna tjänst: agne.ottosson@otiga.se

Din profil

Vi tror att du som söker denna tjänst har arbetat ett par år inom EL eller VVS området och har erfarenhet av CAD samt BIM. Troligtvis har du också någon form av EL eller VVS utbildning eller relevant eftergymnasial utbildning. Har du sedan tidigare arbetat som projektör eller entreprenör ser vi detta som en merit. Du behöver inte veta allt inom ovanstående områden, din inställning och din vilja att lära och utvecklas är viktigare. Är du dessutom positiv och nyfiken som person, ser lösningar och möjligheter snarare än problem vill vi gärna prata vidare med dig.

Erbjudande

MagiCAD erbjuder dig en möjlighet att ha roligt på arbetet, med ett centralt beläget kontor i Stockholm och bra förmåner. Vi vet att det är en stor utmaning att börja en ny anställning så MagiCAD har en genomarbetad on-boarding process för att du ska kunna känna dig trygg och lugn i din nya roll. MagiCADs resultat i personalundersökningar och feedback ifrån nyanställda visar att ny personal känner sig väl mottagna.

Om företaget

MagiCAD Group har haft en stark tillväxt de senaste åren och efterfrågan på deras produkter fortsätter öka, därför söker nu MagiCAD efter två nya engagerade kollegor. Målet är att erbjuda marknadens bästa projekteringsverktyg för installationssystem där datadrivna insikter bidrar till bättre beslut. I rollen som MagiCAD-specialist får du en unik möjlighet att utveckla dina färdigheter, arbeta med kunden i fokus och spela en viktig roll inom EL/VVS-området.
Mer info
Kontaktperson Agne Ottosson
Telefon 0709-519250
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 mars 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Otiga Stockholm hjälper företag och organisationer med kompetensförsörjning genom kvalitetssäker bemanning och rekrytering.
Vi tror på långsiktiga relationer och arbetar därför engagerat med en lokal och personlig närhet till våra kunder och konsulter. Att vi finns där våra kunder verkar innebär att vi har förståelse för hur arbetsmarknaden ser ut just här.