Regionansvarig säljare till Mackmyra

Regionansvarig säljare till Mackmyra

Är du en driven, relationsskapande entreprenör som brinner för försäljning i kombinationen med livets njutningar? Då är den här tjänsten hos Mackmyra Svensk Whisky något för dig!

Om rollen

Mackmyra Svensk Whisky befinner sig i en expansiv fas med en växande hemmamarknad och internationell lansering. Vi söker därför en regionansvarig säljare som, framför allt, kommer ansvara för fatförsäljning i Stockholm.

Som säljare hos Mackmyra kommer du att driva din egen försäljning av Mackmyras berömda whiskyfat mot B2C. Här får du stor möjlighet att sätta din egen prägel på tjänsten.

Du kommer att lägga stort fokus på att bygga goda relationer med olika typer av samarbetspartners inom företag, barer, restauranger och eventföretag. För dessa kunder kommer ditt ansvar vara att arrangera events och whiskyprovningar. En naturlig del av arbetet kommer därför läggas på kvällar och helger. Ditt ansvar kommer också vara att driva försäljning mot lokala lager samt mässor i din region.

Eftersom stora delar av ditt jobb kommer vara på resande fot, innebär det att ditt närmsta kontor kommer vara bilen eller hemmet.

Din profil

För att trivas i den här rollen ser vi gärna att du har några års erfarenheter av försäljning, kanske för en produkt eller upplevelse. Det är fördelaktigt om du har drivit eget och förstår innebörden av det.

Ditt viktigaste verktyg i den här rollen kommer vara din telefon, där sätter vi vikten i att du inte är rädd att lyfta på luren och ta kontakt med nya som gamla kunder.

Som person är du nyfiken och orädd, du har vana av att agera presentatör, hålla i större event och att skapa långsiktiga relationer. Du är affärsmässig med ett starkt kund- och varumärkesfokus, är prestigelösoch drivs av att prestera goda resultat. Vi lägger stor vikt på din personlighet, ditt engagemang och driv.

Vi ser även att du är väldigt självgående och flexibel då ingen dag är den andra lik, där du själv får lägga upp dina dagar och ditt arbete.

Du kan behärska både svenska och engelska i tal och skrift, samt innehar B-körkort.

Urval sker löpande sök därför tjänsten redan idag - Vi ser framemot din ansökan!

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 dec 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mackmyra Svensk Whisky AB är Sveriges första whiskydestilleri och producerar sedan 1999 en innovativ single malt whisky. Deras whisky skapas av svenska råvaror och har genom åren vunnit ett stort internationellt erkännande. Bland annat utsågs Mackmyra till World distiller of the year 2015. Hos Mackmyra är ofta nya spännande saker på gång, att vara innovativa, se möjligheter och att våga testa dessa, är en del av företagets DNA.