Vi på MacRent söker en ny Store & Support Coordinator - tillträde omgående!

Vi på MacRent söker en ny Store & Support Coordinator - tillträde omgående!

Hos oss får du möjligheten till en bred roll med varierande arbetsuppgifter på en av Stockholms ledande Appleåterförsäljare. Din roll på företaget kommer vara att säkerställa så våra kunder får ett förstklassigt bemötande. Vi söker en säljare som vill arbeta i ett väletablerat och driftigt bolag. Ser du alltid affärsmöjligheter runt nästa hörn? Då är du välkommen att fortsätta din personliga utveckling hos oss redan idag!

OM TJÄNSTEN

Vi söker en Store & Support Coordinator till vårt expanderande kontor i centrala Stockholm. Här blir du en del av ett familjärt team på ca 10 personer och får axla en roll med bred variation av arbetsuppgifter så som orderhantering, informera kunder, sälj, agera support och bistå kunder i butik. Kontoret, som inger en enkel Berlinlik känsla, ligger i direkt anslutning till butiken och du kommer arbeta över båda ytor.

MacRent har sedan 1998 specialiserat sig på skräddarsydd hyr- och leasingservice av Apple-produkter till företag. Det handlar om såväl långsiktig som mer kortsiktig uthyrning av iPads, iPhones, Mac-datorer och tillbehör men vi har också en butik med egen verkstad och möjlighet för privatpersoner att köpa Apple-produkter.

ARBETSUPPGIFTER

Som Store & Support Coordinator hos oss kommer du arbeta i både kontors- och butiksmiljö. Du arbetar nära 3 kollegor i samma roll samt 3 tekniker och du har en bred repertoar av varierande arbetsuppgifter och får också möjligheten att själv styra vilket område du vill fördjupa dig inom.

Du kommer till exempel att:
 • Ta emot order via webb
 • Bistå kunder i butiken
 • Svara i telefon och hjälpa kunder i supportärenden
 • Arbeta med försäljning
 • Handlägga försäkringsärenden, avtal och registrering av nya kunder etc
 • Bibehålla relation med befintliga kunder samt arbeta aktivt för att hitta nya
Tjänsten passar dig som vill komma in i en roll där du får jobba brett och arbeta med alltifrån kundbemötande till mer administrativa åtaganden. Du får dessutom själv möjligheten att längre fram styra vilken del av arbetet du vill fördjupa dig inom. På MacRent ser vi till din individuella utveckling och kan erbjuda utbildningar produktutbudet, sälj med mera.

VI SÖKER DIG SOM
 • Har tidigare erfarenhet av kundbemötande i till exempel butik, affär eller restaurang
 • Är service-minded och professionell i din kontakt gentemot kund
 • Har ett intresse för Apple-produkter, datorer etc
 • Har en avslutad gymnasial utbildning
 • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat
Det är meriterande om du
 • Har B-körkort
Som person är du ansvarstagande och självgående; du ser till att dina uppgifter blir gjorda och tar stort ansvar för att du håller hög kvalitet i det du gör. Vidare uppvisar du en god samarbetsförmåga i arbetet med kollegor och har ett finger för relationsskapande gentemot kunder och besökare i butiken. Sist men inte minst är du affärsmässig och lyhörd för möjligheter till sälj och partnerskap med intresserade kunder. Vi lägger allra störst vikt vid de personliga egenskaperna!

ÖVRIG INFORMATION
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Fast lön enligt överenskommelse
 • Placering: Centrala Stockholm (Birger Jarlsgatan 108)
 • Sök tjänsten genom att maila oss på: jobb@macrent.se
Vid ytterligare frågor går det bra att kontakta therese@macrent.se
Mer info
Kontaktperson Therese Munckhammar
Email Mejla Therese Munckhammar
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator, Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.macrent.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Försäljning - Uthyrning - Support - Reparationer – Tillbehör

MacRent är en auktoriserad Apple-verkstad/leverantör i Stockholm. Vi riktar oss främst till företagare som behöver fokusera på sitt verksamhetsområde. Vi levererar inte bara en produkt, vi levererar en lösning oavsett var kunden arbetar. MacRents kundkrets rymmer både stora IT-intensiva företag som reklambyråer, TV- och filmproducerande bolag och mindre verksamheter som möbelbutiker, frisörer, advokater, fotografer och modedesigners. Självklart är även privatpersoner välkomna att komma in och köpa iPhones eller Macbooks hos oss. Till företag erbjuder vi ett särskilt innovativt hyrkoncept som ger många fördelar mot att köpa.

Öppet vardagar 08:00-18:00