Briljant Butikschef / Kontorschef sökes till MacRent

Briljant Butikschef / Kontorschef sökes till MacRent

Vi på MacRent har över 20 års erfarenhet av försäljning, support, reparationer och leasing av Apple-produkter. Service i absolut toppklass är en del av vårt DNA! Detta uppnår vi genom en beprövad kombination av ett unikt leasingkoncept, kompetent personal och en ständigt uppdaterad IT-miljö. Vår arbetsmiljö präglas av ett mycket starkt team där vi verkligen har roligt på jobbet! Vår nuvarande kontorschef har nu efter flera riktigt framgångsrika år hos oss valt en annan utmaning och vi söker nu hennes briljanta efterträdare.

Arbetsuppgifter som Butikschef / Kontorschef:
  • Leda arbetsgruppen och inneha ett övergripande och operativt ansvar för verksamhetsdriften
  • Ansvar för uppföljning av försäljning, målsättning och resultat. Du definierar olika projekt och prioriteringar för att nå affärsmålen som utvecklar verksamheten vidare
  • Utveckla och driva projekt tillsammans med sälj- och teknikteamet
Är du den vi söker?
För att lyckas i rollen som butik/kontorschef ser vi att du värdesätter din roll högt och har erfarenhet av ett starkt och positivt ledarskap. Du måste ha en innovativ sida då det ofta gäller att hitta unika lösningar för våra kunder. Som person är du glad, varm och kommunikativ. Du har en can-do mentalitet med ett ekonomiskt sinnelag. Vi sätter stor vikt vid din personliga lämplighet och ambition för uppdraget. Du ska självklart kunna uttrycka dig väl både i tal och skrift på svenska och på engelska. Ditt ledarskap präglas av lyhördhet, delaktighet, tydlighet och passion samt att du är duktig på att utmana såväl individen som teamet.

Vad vi kan erbjuda dig:
  • Ett kompetent team där vi verkligen har passion för det vi gör samtidigt som vi har roligt på jobbet – vi är ett härligt gäng som gillar att göra saker tillsammans
  • Möjligheten att vara med och påverka ett nytänkande företag som är i en stark expansionsfas
  • Många olika uppgifter och utmaningar där ingen dag är den andra lik
  • God löneutveckling med bonussystem
Låter detta som jobbet för dig?

Skicka då omgående ett mail till jobb@macrent.se

Din ansökan måste innehålla ett personligt brev där du kort presenterar dig och ett CV där du visar vad du gjort hittills i din karriär.
Glöm inte att berätta varför just du passar oss perfekt!
Vi kommer att genomföra intervjuer löpande och träffar vi rätt så kan vi komma att avsluta rekryteringen innan sista ansökningsdag.
Vi hör av oss så fort vi kan.

Tester kan förekomma.

Har du ytterligare frågor om tjänsten går det bra att kontakta
Jonas Vikander
tel: 070-483 69 29
jonas@macrent.se
Mer info
Kontaktperson Jonas Vikander
Telefon 08-6730100
Email Mejla Jonas Vikander
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Administration, Kontorschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.macrent.se
Sista ansökningsdag 9 mars 2020 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen in till vår butik och Applecertifierade serviceverkstad!

Vi har över 20 års erfarenhet av försäljning, support, reparationer och leasing av Appleprodukter. Med det sagt kan vi stoltsera med att säga att vi är äldst i branschen vad gäller att paketera IT-drift på ett attraktivt sätt.

Service är del av vår DNA och vi vill alltid kunna erbjuda en högkvalitativ sådan, oavsett behov och storlek på ditt företag. Även om du inte har tillgång till en egen IT-avdelning så ser vi till att du får hjälp direkt av en professionell Appleverkstad.

Vi strävar efter att alltid hitta den bästa lösningen för våra kunder. Detta uppnår vi genom ett en kombination av ett unikt leasingkoncept, kompetent personal och en ständigt uppdaterad IT-miljö.

Vår breda kundkrets består av allt ifrån stora IT-intensiva företag, såsom reklambyråer samt produktionsbolag, till mindre verksamheter, såsom butiker, frisörer, advokatfirmor, fotografer och modedesigners.