Elektriker i Stockholm

Elektriker i Stockholm

Vi på MXEL utför allt inom elinstallationer, nätverk, fiber och smarta hus. Nu expanderar vi i Stockholm och söker en erfaren elektriker att stärka upp teamet med.

Som person är du serviceinriktad och ansvarstagande. Du utför ditt arbete på ett noggrant och kvalitetsmässigt sätt, du kan arbeta självständigt vilket innebär att du under ett stort eget ansvar kan lösa kundens begäran. Du är tekniskt lagd och vill utvecklas inom ditt yrke.

Du har ECY certifikat eller motsvarande och du har minst 5 års arbetserfarenhet. Körkort med B-behörighet är ett krav då du kommer att besöka våra kunder och ha tillgång till servicebil i ditt arbete.
Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift, samt väl i engelska i tal som skrift.

Arbetet är i Stockholm på heltid. Lön enligt överenskommelse.

I mer än 15 år har vi installerat, projekterat och underhållit allt från el i nya och befintliga fastigheter till smarta hem, laddboxar, fiber/data, byggström och solceller. Våra kunder är företag, byggentreprenörer, fastighetsägare, butiker och privatpersoner. Vi är idag 13 medarbetare fördelat på våra två kontor i Stockholm och Åre. För oss är miljön viktig och vi strävar efter att välja hållbara och miljövänliga material.

Skicka några rader om dig själv och ditt CV till jobba@mxel.se

Vi ser fram mot att höra av dig.
Mer info
Email Mejla MXEL AB
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.mxel.se
Sista ansökningsdag 20 jan 2023 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MXEL (tidigare Media Experience) har idag två kontor. Ett vid foten av skutan i Åre och ett nära skärgårdens kobbar på Lidingö, i Stockholm.

Vi har stor erfarenhet från mer än tusen olika uppdrag där många av våra återkommande kunder uppskattar att vi är tillgängliga, punktliga och alltid strävar efter att levererar högsta kvalitét.

Vi tillhandahåller en rad olika tjänster inom el och installationer.

Vi har alltid prioriterat en sund företagskultur som resulterat i återkommande kunder och lojala kollegor. Faktum är att de flesta medarbetare har jobbat hos oss sen starten 2005 och vi är glada över att kunna erbjuda våra kunder några av branschens mest rutinerade och ansvarsfulla installatörer. Tillsammans strävar vi efter att hitta smarta lösningar och att alltid leverera bästa möjliga service.