Verkstadsarbetare till välkänt byggföretag - Norra Stockholm

Verkstadsarbetare till välkänt byggföretag - Norra Stockholm

Nu söker vi en verkstadsarbetare till välkänt byggföretag i norra Stockholm!

Om kundföretaget
Vår kund är en totalleverantör i byggbranschen inom uthyrning av kranar, bodar, maskiner och utrustning till byggarbetsplatser. De är ett av Sveriges ledande företag inom sin nisch. Arbetsplatsen är känd för god gemenskap och duktiga yrkesarbetare!

Om tjänsten
I denna tjänst kommer du att arbeta med felsökning och reparation av kundens utrustning. Arbetsuppgifterna varierar stort, men reparation och service av pumpar, el- och förbränningsmotorer, hissar och liftar är exempel på vanligt förekommande arbetsuppgifter.

Arbetet är förlagt ungefär 50% ute på byggprojekt i Stockholm och 50% på verkstaden i Upplands Väsby. Tjänsten är en hyrrekrytering där planen är att du erbjuds anställning direkt hos företaget efter en tids uthyrning.

Kvalifikationer
Vi söker dig med kunskaper inom reparation, service och underhåll av maskiner. Det är meriterande om du tidigare arbetat med gasol/dieselvärmare, saxliftar, kompressorer eller vibrostavar. Lämplig bakgrund kan vara som underhållstekniker, teknisk service inom bygg,- fastighets eller fordonsbranschen. Har du tidigare arbetat som verkstadsarbetare, servicetekniker, reparatör eller liknande är det starkt meriterande. I arbetet kommer du ha kontakt med såväl kollegor som kunder vilket gör att det krävs goda kunskaper i svenska.

B-körkort är ett krav för denna tjänst. Liftutbildning, fallskydd, heta arbeten eller truckkort är meriterande men inte ett krav.

Övrigt
Placering: Kundens byggprojekt i Stockholm samt kundens verkstad i norra Stockholm
Start: Omgående uppstart. Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Lön: Lön enligt kollektivavtal och genomsnittligt förtjänstläge

I den här annonsen har vi tillsammans med vår kund valt att inte gå ut med kundföretagets namn. Givetvis kommer vi att informera dig om det, senast vid en eventuell intervju.

Ansökan
Låter det här som ett arbete för dig? Sök tjänsten direkt då urvalet sker löpande. Så länge annonsen finns kvar är tjänsten inte tillsatt. Du är också välkommen att ringa om du vill höra mer om tjänsten!

Kontaktpersoner:
Joel Funk, ansvarig rekryterare
Tel: 076- 880 27 17

Emanuel Davén
Tel: 076- 880 03 67
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning AB
Sista ansökningsdag 31 dec 2021 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MTX Rekrytering & Bemanning är specialister inom installation, fastighet & bygg. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Vi är medlemmar i Almega - Kompetensföretagen och Installatörsföretagen och vi har kollektivavtal med Svenska Elektrikerförbundet, övriga LO och Unionen. Vi arbetar både med yrkesarbetare och tjänstemän. Vi har en stor andel rekryteringsuppdrag och våra bemanningsuppdrag är oftast på lång sikt och kan vara början på en karriär hos någon av våra kunder.