Tekniker med erfarenhet av passersystem

Tekniker med erfarenhet av passersystem

För direktrekrytering söker vi nu två tekniker med erfarenhet av passersystem!

Om tjänsten
Som tekniker kommer du att arbeta med installation och service av framförallt passersystem i kommersiella fastigheter runt om i Stockholm. I tjänsten ingår även arbete med brandlarm, inbrottslarm och CCTV.

Tjänsten är en direktrekrytering till ett större företag i Stockholmsområdet. De har långsiktiga avtal med renommerade fastighetsägare med komplexa anläggningar som ställer höga kvalitetskrav på den tekniska säkerheten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en elutbildning på minst gymnasienivå samt erfarenhet av att installera eller utföra service på något passersystem. Erfarenhet av antingen RCO, Unison eller Galaxy är starkt meriterande. Du är en engagerad tekniker som vill utvecklas i säkerhetsbranschen och är intresserad av nya tekniska lösningar.

Du har god datorvana och du talar och skriver svenska obehindrat. B-körkort är inte ett krav men starkt meriterande.

Övrigt
Placering: Ett antal kommersiella fastigheter runt om i Stockholm, du utgår från kundens kontor i norra Stockholm
Arbetstider: Måndag-fredag 7-16
Start: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning
Övriga villkor: Regleras via installationsavtalet

Eftersom du kommer att arbeta med säkerhetsklassade anläggningar kommer utdrag ur belastningsregistret genomföras innan anställning. Andra bakgrundskontroller kan också vara aktuella beroende på uppdrag.

Ansökan
Låter det här som ett arbete för dig? Sök tjänsten direkt då urvalet sker löpande. Så länge annonsen finns kvar är tjänsten inte tillsatt.

Kontaktpersoner
Joel Funk, ansvarig rekryteringskonsult
Tel: 076- 880 27 17

Emanuel Davén, rekryteringskonsult
Tel: 076- 880 03 67

Sökord: tekniker, passersystem, passerkontroll, passagesystem, RCO, Unison, Galaxy, säkerhetstekniker, larmtekniker, teknisk säkerhet, brandlarm, inbrottslarm, cctv, fm, facility management, stockholm, direktrekrytering, mtx rekrytering & bemanning
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 mars (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MTX Rekrytering & Bemanning är specialister inom bygg, installation & fastighet. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och vi har kollektivavtal med LO och Unionen. Vi jobbar mycket med direktrekryteringar och våra bemanningsuppdrag är ofta på lång sikt och kan vara början på en karriär hos någon av våra kunder.