Tekniker/elektriker med erfarenhet av elmätare för flera tjänster! - Direktrekryteringar - Sök...

Tekniker/elektriker med erfarenhet av elmätare för flera tjänster! - Direktrekryteringar - Sök...

För direktrekryteringar till flera olika företag söker vi elektriker eller tekniker med erfarenhet av arbete med elmätare. Våra kunder är större installationsföretag med stor erfarenhet av elmätarprojekt. De är måna om sin personal och har goda villkor och förmåner.

Om tjänsterna
Framförallt söker vi mättekniker för arbete lokalt i Stockholm och för resjobb runtomkring i Sverige där företaget står för resor, boende och traktamente. Arbetsuppgifterna varierar delvis beroende på kompetens och intresse. Framförallt söker vi ledande montörer och tekniker för mer tekniskt komplicerat installationer av trafomätare (Kategori 2-5) samt arbete i ställverk. Även arbete med hushållsmätare (Kategori 1) förekommer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med elmätare. El-utbildning och erfarenhet som elektriker är meriterande och för vissa av uppdragen är det ett krav. Pga samarbete med kollegor och kundkontakt kräver tjänsterna mycket god svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav för samtliga tjänster.

Är du nyfiken på att höra mer? Slå en signal till ansvarig rekryteringskonsult Emanuel Davén på 076-880 03 67 så berättar han mer.

Ansökan
Ansök direkt då rekryteringen sker löpande. Så länge annonsen är publicerad är tjänsterna inte tillsatta.

Övrigt
Placering: Varierar beroende på tjänst
Arbetstider: Varierar beroende på tjänst
Lön: Varierar beroende på tjänst och kompetens
Start: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Tjänsterna är tillsvidareanställningar

I den här annonsen har vi tillsammans med våra kunder valt att inte gå ut med kundföretagens namn. Givetvis kommer vi att informera dig om det, senast vid en eventuell intervju.

Kontaktpersoner
Emanuel Davén, ansvarig rekryteringskonsult
Tel: 076- 880 03 67

Joel Funk, rekryteringskonsult
Tel: 076- 880 27 17

Sökord: ledande montör, ledande installatör, arbetsledare, lead installer, teamledare, mätteknik, mättekniker, mätartekniker, elmätartekniker, elmätare, elektriker, amr, amm, energi, energibranschen, serviceelektriker, installationselektriker, servicetekniker, el, elutbildning, amr-tekniker, amrtekniker, amm, amm-tekniker,ammtekniker, elprogrammet, tillsvidare, tillsvidareanställning, direktrekrytering, elektrikerjobb, eljobb, resjobb, resejobb, rotation, rotationsjobb, rotationsarbete, stockholm, mtx rekrytering och bemanning
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 jan 2020 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MTX Rekrytering & Bemanning är specialister inom installation, fastighet & bygg. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och vi har kollektivavtal med LO och Unionen. Vi jobbar mycket med direktrekryteringar och vi arbetar både med tjänstemän och yrkesarbetare. Våra bemanningsuppdrag är på lång sikt och kan vara början på en karriär hos någon av våra kunder.