Om kundföretaget
Till vår kund som är en totalleverantör inom uthyrning av kranar, bodar, maskiner och byggutrustning till byggarbetsplatser söker vi just nu en svetsare. De är ett av Sveriges ledande företag inom sin nisch. Du kommer att vara placerad i deras verkstad i norra Storstockholm. Tjänsten är ett uthyrningsuppdrag på längre sikt och för rätt person finns stora möjligheter till anställning direkt hos kunden efter en tids uthyrning.

Om tjänsten
De söker nu en erfaren svetsare. Arbetsuppgifterna är enklare svetsning, både med MIG, TIG och pinne. Även svarvning och fräsning och mekaniskt arbete förekommer.

Kvalifikationer
Du bör ha verkstadsutbildning eller motsvarande kunskaper erhållna genom annan erfarenhet. Du bör även ha arbetat med svetsning i ca 2-3 år. Erfarenhet av svarvning och/eller fräsning är en fördel men inget krav. Truckkort är meriterande.

B-körkort är ett krav för denna tjänst.

Övrigt
Placering: Kundens verkstad i norra Stockholm
Start: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Lön: Lön enligt kollektivavtal och genomsnittligt förtjänstläge

I den här annonsen har vi tillsammans med vår kund valt att inte gå ut med kundföretagets namn. Givetvis kommer vi att informera dig om det, senast vid en eventuell intervju.

Ansökan
Låter det här som ett arbete för dig? Sök tjänsten direkt då urvalet sker löpande. Så länge annonsen finns kvar är tjänsten inte tillsatt. Du är också välkommen att ringa om du vill höra mer om tjänsten!

Kontaktpersoner:
Joel Funk, ansvarig rekryterare
Tel: 076- 880 27 17

Emanuel Davén
Tel: 076- 880 03 67

Sökord: svetsare, verkstadsarbetare, MIG, MAG, TIG, svarvning, fräsning, maskinreparatör, reparatör, stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 nov (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MTX Rekrytering & Bemanning är specialister inom el, telekom & bygg. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och vi har kollektivavtal med LO och Unionen. Vi jobbar mycket med direktrekryteringar och våra bemanningsuppdrag är ofta på lång sikt och kan vara början på en karriär hos någon av våra kunder.