Servicetekniker för längre uthyrningsuppdrag!

Servicetekniker för längre uthyrningsuppdrag!

Om tjänsten
Vi söker just nu ett antal servicetekniker för uthyrning till våra kundföretag. Våra kundföretag är entreprenadföretag med kollektivavtal som är måna om sin personal, både anställda och inhyrda. Uppdragen är på längre sikt och för vissa av dem kan möjlighet till anställning hos kunden finnas efter en tids uthyrning.

Arbetsuppgifterna varierar, men generellt sett innebär tjänsterna enklare installationer eller serviceuppdrag inom olika hantverksgrenar såsom snickeri, mek, vvs, el eller fastighetsteknik. Du erbjuds en god introduktion i inledningen av tjänsten. Du utgår hemifrån i servicebil tillhandahållen av kundföretaget.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet som någon form av hantverkare. B-körkort är ett krav. Kundkontakt förekommer och därför krävs att du talar svenska obehindrat.

Ansökan
Ansök direkt då rekryteringen sker löpande. Så länge annonsen är publicerad kvarstår behovet. I den här annonsen har vi tillsammans med våra kunder valt att inte gå ut med kundföretagens namn. Givetvis kommer vi att informera dig om kundföretaget och mer detaljerat om tjänsten vid en eventuell intervju.

Övrigt
Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid ca 6 månader. Möjlighet till förlängning kan finnas efter perioden
Lön: Enligt kollektivavtal
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 26 maj 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MTX Rekrytering & Bemanning är specialister inom installation, fastighet & bygg. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Vi är medlemmar i Almega - Kompetensföretagen och Installatörsföretagen och vi har kollektivavtal med Svenska Elektrikerförbundet, övriga LO och Unionen. Vi arbetar både med yrkesarbetare och tjänstemän. Vi har en stor andel rekryteringsuppdrag och våra bemanningsuppdrag är oftast på lång sikt och kan vara början på en karriär hos någon av våra kunder.