Serviceelektriker - Direktrekrytering

Serviceelektriker - Direktrekrytering

Om tjänsten

För tillsvidareanställningar hos vår kund söker vi fyra serviceelektriker. Tjänsterna är direktrekryteringar och anställningen kommer att vara direkt hos kundföretaget. Vår kund är ett mindre men växande företag i södra Stockholm. De är uppskattade av sina kunder och verksamheten växer. De satsar mycket på personalens trivsel och de anställda tenderar att stanna länge på företaget. Beslutsvägarna är korta och det är högt i tak på arbetsplatsen. Företaget har kollektivavtal med Svenska elektrikerförbundet.

Arbetsuppgifter

I tjänsten som serviceelektriker kommer du att arbeta i kundens olika projekt och avtal runtomkring i Storstockholm. Arbetsuppgifterna innefattar framförallt service och underhåll i flerbostadshus och på kontor. Innehållet i avtalen varierar och du erbjuds ett omväxlande och lärorikt arbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har el-utbildning på minst gymnasienivå och är färdig med dina lärlingstimmar. Ytterligare branscherfarenhet är meriterande men inget krav.

B-körkort är ett krav, men undantag kan göras om du har en trovärdig plan för att ta körkort inom den närmaste framtiden.

Vi fäster stor vikt vid de personliga egenskaperna. Du är självgående och har en lösningsorienterad inställning till de utmaningar du ställs inför. Du trivs också att arbeta både själv och tillsammans med andra. Eftersom det är ett mindre företag är det viktigt att vara flexibel och prestigelös.

Ansökan

Låter det här som ett arbete för dig. Skicka din ansökan direkt då urvalet sker löpande. Så länge annonsen finns kvar är tjänsterna inte tillsatta.

Alternativ ansökan: Har du den kompetens och de egenskaper vi söker: Skicka ett sms med orden ”Serviceelektriker 1003” och ditt namn till 076-880 2 717 så kontaktar vi dig. Du är också välkommen att ringa om du vill höra mer om tjänsten.

I den här annonsen har vi tillsammans med vår kund valt att inte gå ut med kundföretagets namn. Givetvis kommer vi att informera dig om det, senast vid en eventuell intervju.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MTX Rekrytering & Bemanning är specialister inom el, telekom & bygg. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och vi har kollektivavtal med LO och Unionen. Vi jobbar mycket med direktrekryteringar och våra bemanningsuppdrag är ofta på lång sikt och kan vara början på en karriär hos någon av våra kunder.