Montör med VVS-utbildning - hyrrekrytering!

Montör med VVS-utbildning - hyrrekrytering!

Har du utbildning inom VVS och vill lära dig ett nytt yrke? Vill du ha ett fritt och rörligt arbete i den framtidssäkra energibranschen? Vi söker nu en personer för en hyrrekrytering till ett större företag i energibranschen!

Om tjänsten
Som tekniker kommer du att arbeta med service och underhåll i fjärrvärmenätet. Både enklare installation och service förekommer. Ditt geografiska arbetsområde kommer framförallt att vara beläget i södra Stockholm, men det kan delvis anpassas utifrån var du bor.

Du utgår hemifrån och tar dig med servicebil till de olika projekten. Arbetet är till stor del självständigt och innehåller mycket kundkontakt. Till din hjälp har du erfarna kollegor, stöttande arbetsledare, samt väl etablerade rutiner och arbetssätt. I inledningen av din anställning arbetar du tillsammans med en kollega och du får en gedigen introduktion för att du ska få goda förutsättningar att lyckas i din tjänst.

Tjänsten är en hyrrekrytering där avsikten är att du efter en tids uthyrning ska erbjudas anställning direkt hos kundföretaget.

Vad erbjuder vi?
  • En chans att lära dig ett nytt yrke i den framtidssäkra energibranschen
  • Arbete i ett växande företag med stora utvecklingsmöjligheter
  • Ett fritt arbete, hemstationering och tillgång till servicebil
Kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning eller erfarenhet inom VVS eller liknande. Eftersom arbetet är fritt och arbetsplatserna varierar är struktur och en förmåga att planera ditt arbete på ett tidseffektivt sätt en stor framgångsfaktor. Vidare är du en trygg person med stort engagemang och ett affärsmässigt förhållningssätt till ditt arbete.

B-körkort är ett krav. På grund av bland annat kundkontakten krävs att du talar och skriver svenska obehindrat.

Övrigt
Placering: Hemstationering. Ditt geografiska arbetsområde är framförallt i södra Stockholm
Arbetstider: Mån-fre 7-16
Start: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid, tillsvidare

I den här annonsen har vi tillsammans med vår kund valt att inte gå ut med kundföretagets namn. Givetvis kommer vi att informera dig om det, senast vid en eventuell intervju.

Ansökan
Ansök direkt då rekryteringen sker löpande. Så länge annonsen är publicerad är tjänsterna inte tillsatta. Du kan även ringa oss om du har frågor kring tjänsten!

Kontaktpersoner
Joel Funk, ansvarig rekryteringskonsult
Tel: 076- 880 27 17

Emanuel Davén, rekryteringskonsult
Tel: 076- 880 03 67

Sökord: fjärrvärme, servicetekniker, vvs, rör, fastighetsteknik, storstockholm, södra stockholm, norra stockholm, hyrrekrytering
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MTX Rekrytering & Bemanning är specialister inom installation, fastighet & bygg. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Vi är medlemmar i Almega - Kompetensföretagen och Installatörsföretagen och vi har kollektivavtal med Svenska Elektrikerförbundet, övriga LO och Unionen. Vi arbetar både med yrkesarbetare och tjänstemän. Vi har en stor andel rekryteringsuppdrag och våra bemanningsuppdrag är oftast på lång sikt och kan vara början på en karriär hos någon av våra kunder.