Om tjänsten
Är du intresserad av ett fritt och rörligt arbete i en bransch med stort personalbehov under lång tid framöver?

Vi söker en mätartekniker för ett långsiktigt uthyrningsuppdrag till ett av de ledande företagen inom energisektorn. För rätt person finns möjlighet till anställning direkt hos kundföretaget efter en tids uthyrning.

Arbetsuppgifterna går ut på att felsöka och byta ut fjärrvärmemätare runtomkring i Storstockholm. Du utgår med servicebil hemifrån och har stora möjligheter att påverka din arbetsdag.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är tekniskt och praktiskt lagd och har grundläggande kunskaper inom el eller fastighetsdrift. Erfarenhet av VVS är också en stor fördel.

B-körkort är ett krav.

Eftersom kundkontakt och viss skriftlig dokumentation förekommer är det viktigt att du talar och skriver svenska obehindrat

Som person är du ansvarstagande, noggrann och serviceinriktad. Du är också engagerad, lösningsorienterad och du trivs med självständigt arbete!

Övrigt
Placering: Du utgår hemifrån och arbetar runtomkring i Storstockholm
Start: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Lön: Enligt kollektivavtal

I den här annonsen har vi tillsammans med vår kund valt att inte gå ut med kundföretagets namn. Givetvis kommer vi att informera dig om det, senast vid en eventuell intervju.

Ansökan
Låter det här som ett arbete för dig? Sök tjänsten direkt då urvalet sker löpande. Så länge annonsen finns kvar är tjänsten inte tillsatt. Du är också välkommen att ringa om du vill höra mer om tjänsten!

Kontaktpersoner
Joel Funk, ansvarig rekryteringskonsult
Tel: 076- 880 27 17

Emanuel Davén, rekryteringskonsult
Tel: 076- 880 03 67
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 apr (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MTX Rekrytering & Bemanning är specialister inom bygg, installation & fastighet. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och vi har kollektivavtal med LO och Unionen. Vi jobbar mycket med direktrekryteringar och våra bemanningsuppdrag är ofta på lång sikt och kan vara början på en karriär hos någon av våra kunder.