Junior projektledare till företag inom tekniskt underhåll

Junior projektledare till företag inom tekniskt underhåll

Junior projektledare till företag inom tekniskt underhåll
Vi söker just nu en junior projektledare för en direktrekrytering till vår kund som är en stor aktör inom drift och underhåll. De driver flera tekniskt komplexa underhållsavtal, framförallt inom industri och infrastruktur runtomkring i Storstockholm. Företagets kunder finns både inom offentlig sektor och bland större fastighetsägare och industriföretag.

Som junior projektledare kommer du att spela en viktig roll i företagets leverans gentemot beställare och du kommer att arbeta i nära samarbete med tillsammans med erfarna chefer och kollegor.

Du erbjuds ett varierat och utvecklande arbete i en tekniskt komplex verksamhet. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
  • Uppföljning och administration av företagets underhållskontrakt
  • Avstämningar med beställare, underentreprenörer och anställda tekniker
  • Arbete med avtalsfrågor och anbud
Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet inom tekniskt underhåll eller entreprenadverksamhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av planering och ledning. I övrigt krävs:
  • Utbildning eller erfarenhet inom el eller automation
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • B-körkort
Som person är du strukturerad, prestigelös och lösningsorienterad. Du är serviceinriktad och trivs att arbeta med kundens bästa i fokus tillsammans kollegor och samarbetspartners.

Övrigt
Placering: Kundens kontor i södra Stockholm
Start: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Lön: Individuell lönesättning

I den här annonsen har vi tillsammans med vår kund valt att inte gå ut med kundföretagets namn. Givetvis kommer vi att informera dig om det, senast vid en eventuell intervju.

Ansökan
Låter det här som ett arbete för dig? Sök tjänsten direkt då urvalet sker löpande. Så länge annonsen finns kvar är tjänsten inte tillsatt. Du är också välkommen att ringa om du vill höra mer om tjänsten!

Kontaktpersoner:
Emanuel Davén, , ansvarig rekryteringskonsult
Tel: 076- 880 03 67
Joel Funk
Tel: 076- 880 27 17

Sökord: projektledare, driftledare, koordinator, samordnare, direktrekrytering, drift- och underhåll, driftteknik, infrastruktur, industri
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 dec (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MTX Rekrytering & Bemanning är specialister inom bygg, installation & fastighet. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och vi har kollektivavtal med LO och Unionen. Vi jobbar mycket med direktrekryteringar och våra bemanningsuppdrag är ofta på lång sikt och kan vara början på en karriär hos någon av våra kunder.