Junior montör för tillverkning av kablage - Hyrrekrytering

Junior montör för tillverkning av kablage - Hyrrekrytering

För en hyrrekrytering till vår kund i södra Stockholm söker vi nu en montör för tillverkning av kablage!

Om tjänsten
Det förekommer både arbete med automatisk kabelmaskin och manuell tillverkning, med arbetsuppgifter såsom kapning, crimpning och kontaktering. Behovet är på lång sikt, och avsikten är en anställning direkt hos kunden efter en tids uthyrning.

Om kundföretaget
Kundföretaget är ett växande företag som arbetar mycket med personalens delaktighet och trivsel. De har kollektivavtal och låg personalomsättning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en teknisk utbildning på minst gymnasienivå, eller erfarenhet av tekniskt arbete, gärna inom tillverkningsindustrin. Utöver det är ett teknikintresse och händighet viktigt för att lyckas i tjänsten. Som person är du ansvarstagande, ödmjuk och serviceinriktad. Då både engelska och svenska förekommer på arbetsplatsen krävs att du talar och skriver båda språken obehindrat.

Övrigt
Placering: Kundens produktionsanläggning i södra Stockholm
Start: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid, dagtid
Lön: Enligt kollektivavtal (Genomsnittligt förtjänstläge)

Ansökan
Låter det här som ett arbete för dig? Ansök direkt då rekryteringen sker löpande. Så länge annonsen är publicerad är tjänsten inte tillsatt.

Kontaktpersoner
Joel Funk, ansvarig rekryteringskonsult
Tel: 076- 880 27 17

Emanuel Davén, rekryteringskonsult
Tel: 076- 880 03 67

Sökord: kablagemontör, kabelmontör, kablagemaskin, kabelmaskin, kablagetillverkning, kabeltillverkning montör, kablage, maskinunderhåll, montör, stockholm, hyrrekrytering
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 nov 2019 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MTX Rekrytering & Bemanning är specialister inom bygg, installation & fastighet. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och vi har kollektivavtal med LO och Unionen. Vi jobbar mycket med direktrekryteringar och våra bemanningsuppdrag är ofta på lång sikt och kan vara början på en karriär hos någon av våra kunder.