Junior arbetsledare - Direktrekrytering till företag i elbranschen

Junior arbetsledare - Direktrekrytering till företag i elbranschen

För direktrekryteringar till ett ledande företag i elbranschen söker vi två juniora arbetsledare!

Om tjänsten
Som junior arbetsledare inom el leder du ett team med ca 10 installatörer och säkerställer att arbetet genomförs enligt plan. Du spenderar majoriteten av tiden på kontoret, men du kommer även att stötta installatörerna ute i fält. Till din hjälp har du en erfaren ledningsgrupp bestående av andra arbetsledare och chefer.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
  • Arbetsledning och stöd till installatörer
  • Projektuppföljningsmöten
  • Planering av inköp och beställning av material
  • Dokumentation och uppföljning
Vi erbjuder
Du kommer att få en god introduktion och utbildning inom området och på alla sätt det stöd du behöver för att växa in i rollen. Företaget är en attraktiv arbetsgivare och har goda förmåner för sina anställda. Verksamheten växer och företaget aktivt arbetar med internrekrytering, så finns det goda möjligheter till utveckling både i tjänsten och företaget. Företaget arbetar med aktivt med internrekrytering och det finns stora möjligheter till utveckling

Kvalifikationer
Vi söker dig som har elutbildning på gymnasienivå eller motsvarande elkunskaper från arbetslivet. Erfarenhet av arbetsledning är starkt meriterande, men det kan även vara ledarskap från andra områden än elbranschen. Vi ser också gärna att du har erfarenhet av administrativt arbete. God datavana och B-körkort är krav.

Vi söker dig som är engagerad och lyhörd och trivs i roll där du får leda och motivera andra. Du är också strukturerad och en duktig problemlösare.

Övrigt
Placering: Kundföretaget har kontor på flera platser i Stockholm och placering kan delvis anpassas var du bor.
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Lön: Individuell lönesättning. Goda förmåner. Övriga villkor enligt kollektivavtal
Start: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid

I den här annonsen har vi tillsammans med vår kund valt att inte gå ut med kundföretagets namn. Givetvis kommer vi att informera dig om det, senast vid en eventuell intervju.

Ansökan
Ansök direkt då rekryteringen sker löpande. Så länge annonsen är publicerad är tjänsterna inte tillsatta.

Kontaktpersoner
Välkommen att kontakta oss om du har frågor om tjänsten:

Emanuel Davén, ansvarig rekryteringskonsult
Tel: 076- 880 03 67

Joel Funk, rekryteringskonsult
Tel: 076- 880 27 17

Sökord: arbetsledare, arbetsledning, teamledare, ledande montör, ledande installatör, elektrikerjobb, eljobb, teamledare, elmätartekniker, elektriker, elbranschen, energibranschen, serviceelektriker, installationselektriker, servicetekniker, el, elutbildning, elprogrammet, tillsvidare, tillsvidareanställning, direktrekrytering
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MTX Rekrytering & Bemanning är specialister inom installation, fastighet & bygg. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Vi är medlemmar i Almega - Kompetensföretagen och Installatörsföretagen och vi har kollektivavtal med Svenska Elektrikerförbundet, övriga LO och Unionen. Vi arbetar både med yrkesarbetare och tjänstemän. Vi har en stor andel rekryteringsuppdrag och våra bemanningsuppdrag är oftast på lång sikt och kan vara början på en karriär hos någon av våra kunder.