Installationssamordnare till ledande byggföretag - Direktrekrytering

Installationssamordnare till ledande byggföretag - Direktrekrytering

Om tjänsten
För en direktrekrytering till ett av Sveriges mest framgångsrika byggföretag söker vi just nu en installationssamordnare. Företages fokus ligger på kommersiella fastigheter, men de bygger också bostäder. Bland deras beställare finns de största och mest välrenommerade fastighetsägarna och utvecklarna. De utför både ROT- och nyproduktionsprojekt. De satsar hårt på att vara en attraktiv arbetsgivare, bl a genom sin företagskultur, sina stora utvecklingsmöjligheter och en ambitiös friskvårdssatsning.

I tjänsten som installationssamordnare kommer du att arbeta med ledning och samordning av de installationsarbeten som ingår i företagets entreprenader. En stor del av arbetet innebär samarbete med och uppföljning av underentreprenörer. Du kommer även att arbeta med upphandling av installationsentreprenader.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av installationsentreprenader, antingen i en liknande roll eller som projektledare på ett installationsföretag.

I övrigt fäster vi störst vikt vid de personliga egenskaperna. Vi söker dig som har en förmåga att lyssna och ta in olika perspektiv, samtidigt som du också fattar beslut och ställer krav. Som person är du engagerad och lösningsorienterad och du har en förmåga att hålla ihop och driva igenom komplexa projekt med många inblandade aktörer.

Övrigt
Placering: Företagets entreprenader, i och kring Stockholms innerstad
Start: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Lön: Individuell lönesättning

I den här annonsen har vi tillsammans med vår kund valt att inte gå ut med kundföretagets namn. Givetvis kommer vi att informera dig om det, senast vid en eventuell intervju.

Ansökan
Låter det här som ett arbete för dig? Sök tjänsten direkt då urvalet sker löpande. Så länge annonsen finns kvar är tjänsten inte tillsatt. Du är också välkommen att ringa om du vill höra mer om tjänsten!

Kontaktpersoner
Joel Funk, ansvarig rekryterare
Tel: 076- 880 27 17

Emanuel Davén
Tel: 076- 880 03 67

Sökord: installationssamordnare, installationsledare, el, data, vvs, ventilation, rot, nyproduktion, byggbranschen, bygg, entreprenad
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 juli (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MTX Rekrytering & Bemanning är specialister inom el, telekom & bygg. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och vi har kollektivavtal med LO och Unionen. Vi jobbar mycket med direktrekryteringar och våra bemanningsuppdrag är ofta på lång sikt och kan vara början på en karriär hos någon av våra kunder.