Industrielektriker - Direktrekrytering Stockholm

Industrielektriker - Direktrekrytering Stockholm

Om kundföretaget

För tillsvidareanställningar hos vår kund söker vi två industrielektriker. Tjänsterna är direktrekryteringar och anställningen kommer att vara direkt hos kundföretaget. Vår kund är ett mindre, men växande företag i södra Stockholm. De är uppskattade av sina kunder och verksamheten växer. De satsar mycket på personalens trivsel och de anställda tenderar att stanna väldigt länge på företaget. Företaget har kollektivavtal med Svenska elektrikerförbundet.

Arbetsuppgifter

I tjänsten som industrielektriker kommer du att arbeta i kundens olika projekt och avtal runtomkring i Storstockholm. Arbetsuppgifterna innefattar framförallt service och underhåll på maskiner, industrianläggningar och fastigheter. Innehållet i avtalen varierar och du erbjuds ett omväxlande och lärorikt arbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har el-utbildning på minst gymnasienivå, gärna med inriktning mot automation. Du har också minst 3 års erfarenhet som av arbete som industrielektriker. Även annan erfarenhet inom elbranschen är meriterande.

B-körkort är ett krav, men undantag kan göras om du har en trovärdig plan för att ta körkort inom den närmaste framtiden.

Vi fäster stor vikt vid de personliga egenskaperna. Du är självgående och har en lösningsorienterad inställning till de utmaningar du ställs inför. Du trivs också att arbeta både själv och tillsammans med andra.

Ansökan

Låter det här som ett arbete för dig. Skicka din ansökan direkt då urvalet sker löpande. Så länge annonsen finns kvar är tjänsterna inte tillsatta.

Alternativ ansökan: Har du den kompetens och de egenskaper vi söker: Skicka ett sms med orden ”Industrielektriker 1120” och ditt namn till 076-8802717 så kontaktar vi dig. Du är också välkommen att ringa om du vill höra mer om tjänsten.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 mars (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MTX Rekrytering & Bemanning är specialister inom El, telekom & bygg. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Vi jobbar mycket med direktrekryteringar och våra bemanningsuppdrag är ofta på lång sikt och kan vara början på en karriär hos någon av våra kunder.