Fibertekniker - Direktrekrytering

Fibertekniker - Direktrekrytering

MTX Rekrytering & Bemanning söker för kunds räkning just nu en fibertekniker för direktrekrytering till vår kund som är ett framgångsrikt och välrenommerat företag med lång erfarenhet av fiberbranschen.Ofta tar de sig an tekniskt komplexa projekt och avtal. De har ett gott rykte i branschen för sin kvalitet och sin förmåga att lösa problem åt sina beställare. Arbetet innebär innebär arbete med fiberinstallation inom olika delar av fiberbranschen. De befinner sig i en tillväxtfas och erbjuder stora utvecklingsmöjligheter. För rätt person finns både stora möjligheter att lära sig ny teknik och i framtiden arbete som projektör.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är en självgående fibertekniker med vana av att dokumentera ditt arbete. Relevant utbildning eller certifieringar inom fiberteknik är meriterande.

B-körkort är ett krav. På grund av kundkontakten krävs obehindrad svenska i tal och skrift.

Du trivs med självständigt arbete samtidigt som du trivs med både kundkontakt och samarbete med kollegor. Problemlösning och flexibilitet är två andra viktiga egenskaper.

Övrigt
Placering: Kundens projekt på olika platser i Storstockholm. Kundföretaget har sitt kontor i södra Stockholm
Start: Omgående tillsättning
Omfattning: Heltid, tillsvidare. Kundföretaget tillämpar 6 månaders provanställning
Lön: Enligt kollektivavtal

I den här annonsen har vi tillsammans med vår kund valt att inte gå ut med kundföretagets namn. Givetvis kommer vi att informera dig om det, senast vid en eventuell intervju.

Ansökan
Låter det här som ett arbete för dig? Sök tjänsten direkt då urvalet sker löpande. Så länge annonsen finns kvar är tjänsten inte tillsatt. Du är också välkommen att ringa om du vill höra mer om tjänsten!

Kontaktpersoner:
Joel Funk, ansvarig rekryteringskonsult
Tel: 076- 880 27 17

Emanuel Davén, rekryteringskonsult
Tel: 076- 880 03 67

Sökord: fibertekniker, nätverkstekniker, bredbandsinstallation, service, ftth, fttx,, mtx rekrytering & bemanning
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 okt 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MTX Rekrytering & Bemanning är specialister inom installation, fastighet & bygg. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Vi är medlemmar i Almega - Kompetensföretagen och Installatörsföretagen och vi har kollektivavtal med Svenska Elektrikerförbundet, övriga LO och Unionen. Vi arbetar både med yrkesarbetare och tjänstemän. Vi har en stor andel rekryteringsuppdrag och våra bemanningsuppdrag är oftast på lång sikt och kan vara början på en karriär hos någon av våra kunder.