Erfarna serviceelektriker - Direktrekrytering till Erikssunds El

Erfarna serviceelektriker - Direktrekrytering till Erikssunds El

Om tjänsten

För en direktrekrytering till Erikssunds El söker vi två serviceelektriker. Erikssunds El är ett framgångsrikt och väl fungerande elföretag, verksamma i norra och västra Storstockholm. De är en trygg arbetsgivare med långsiktiga kundavtal. De satsar mycket på personalens trivsel och de har låg personalomsättning, bl.a. genom flera förmåner för de anställda och en stark värdegrund. Erikssunds El är medlemmar i EIO och har kollektivavtal med Svenska Elektrikerförbundet, samt är de registrerade hos Elsäkerhetsverket och har ett egenkontrollprogram på plats för att möta kraven i den nya elsäkerhetslagen.

Efterfrågan på deras tjänster växer ständigt och de söker därför ytterligare två serviceelektriker.

Arbetsuppgifter

I tjänsten som serviceelektriker kommer du till en början framförallt att arbeta i deras serviceavtal i norra och västra Storstockholm. Även arbete inom ROT förekommer.

Som anställd på Erikssunds El erbjuds du:
  • En lyhörd arbetsgivare som värdesätter sina medarbetare
  • En god arbetsmiljö med hög trivsel
  • En arbetsgivare med stor kompetens och varierande arbetsuppgifter där du har goda möjligheter att utvecklas
  • Ett kvalitets- och säkerhetsmässigt arbetssätt du kan vara stolt över
  • En arbetsgivare i framkant av digitala arbetsverktyg och rapportsystem
Kvalifikationer

Vi söker dig som har ECY-certifikat och flera års erfarenhet som serviceelektriker. Kanske bor du på annan ort men är öppen för att flytta till norra Stockholm för en mycket attraktiv tjänst som serviceelektriker?

B-körkort är ett krav. Vi fäster framförallt stor vikt vid de personliga egenskaperna. Det är en god stämning på arbetsplatsen och därför söker vi en person som är social och som också bidrar till ett gott arbetsklimat. Det är också viktigt att du är en problemlösare som ser utmaningar som en möjlighet till utveckling. Du behöver behärska svenska flytande i tal och skrift då arbetet innebär mycket kundkontakt.

Eftersom Erikssunds El bland annat utför arbete på skolor och i säkerhetsklassade anläggningar kommer ett utdrag ur belastningsregistret krävas för anställning:

https://polisen.se/Global/www%20och%20Intrapolis/Blanketter/Registerutdrag/PM-442-14-Utdrag-Foreningar.pdf

Ansökan

Låter det här som ett jobb för dig? Skicka din ansökan direkt, då rekryteringen sker löpande. Så länge annonsen finns kvar är tjänsterna inte tillsatta.

Har du frågor kring tjänsten? Kontakta 076-8800367 för mer information!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning
Sista ansökningsdag 31 mars (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MTX Rekrytering & Bemanning är specialister inom El, telekom & bygg. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Vi jobbar mycket med direktrekryteringar och våra bemanningsuppdrag är ofta på lång sikt och kan vara början på en karriär hos någon av våra kunder.