Elektrikerlärling

Elektrikerlärling

Om tjänsten
För en direktrekrytering hos vår kund som är ett framgångsrikt elinstallationsföretag söker vi just nu en elektrikerlärling. Kundföretaget arbetar både med installation, service och styr- och reglerteknik. Företaget är medlem i Installatörsföretagen (tidigare EIO) och har kollektivavtal med Svenska Elektrikerförbundet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en elutbildning på minst gymnasienivå. Arbetslivserfarenhet eller praktik inom el är en stor fördel. Även erfarenhet inom bygg eller annat praktiskt arbete är meriterande.

B-körkort är starkt meriterande, men inget krav.

I övrigt fäster vi störst vikt vid de personliga egenskaperna, ödmjukhet, en vilja att lära och bidra, samt ansvarstagande är viktiga egenskaper för att lyckas.

Övrigt
Placering: Kundens projekt runtomkring i Stockholm
Start: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid, tillsvidare (anställning direkt hos kunden)
Lön: Individuell lönesättning enligt kollektivavtal

I den här annonsen har vi tillsammans med vår kund valt att inte gå ut med kundföretagets namn. Givetvis kommer vi att informera dig om det vid en eventuell intervju.

Ansökan
Låter det här som ett arbete för dig? Sök tjänsten direkt då urvalet sker löpande. Så länge annonsen finns kvar är tjänsten inte tillsatt.

Sökord: Ellärling, elektrikerlärling, elutbildning, elprogrammet, elektriker, installationselektriker, serviceelektriker, lärling, rekrytering, direktrekrytering
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 juli (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MTX Rekrytering & Bemanning är specialister inom el, telekom & bygg. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och vi har kollektivavtal med LO och Unionen. Vi jobbar mycket med direktrekryteringar och våra bemanningsuppdrag är ofta på lång sikt och kan vara början på en karriär hos någon av våra kunder.