Elektriker sökes - egenföretagare

Elektriker sökes - egenföretagare

Är du elektriker med egen firma eller aktiebolag som söker nya eller fler uppdrag?

Till flera av våra kunder söker vi elektriker som vill arbeta som underentreprenörer. Alla kundföretag är väl etablerade företag med gott renommé i installationsbranschen. Samtliga är medlemmar i Installatörsföretagen. Bland kundföretagens beställare finns bland annat ledande företag i bygg- och fastighetsbranschen. De utför även uppdrag åt beställare inom offentlig sektor.

Projekt inom nyproduktion, ROT och service förekommer.

Krav för underentreprenörer
Som underentreprenör krävs att företaget är godkänt för F-skatt och registrerat för elinstallationsarbete hos Elsäkerhetsverket. Du behöver därmed ha ett egenkontrollprogram och en auktoriserad elinstallatör. Utöver det varierar kraven på erfarenhet och kompetens beroende på projektens karaktär. Kreditkontroll samt eventuellt ytterligare bakgrundskontroller kan komma att genomföras då vissa projekt är förlagda på skyddsobjekt runt om i Stockholm.

Intresserad?
Sök denna tjänst med ditt CV eller en beskrivning av din erfarenhet, eller hör av dig till oss på telefonnumren nedan.

Placering: Storstockholm
Start: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Framförallt heltidsuppdrag, men även deltid kan förekomma. Uppdragens längd varierar
Ersättning: Baseras på uppdrag och kompetens

I den här annonsen har vi tillsammans med vår kund valt att inte gå ut med kundföretagens namn. Givetvis kommer vi i ett nästa steg informera dig mer om de projekt och kundföretag som kan vara aktuella för dig.

Kontaktpersoner
Joel Funk, ansvarig rekryteringskonsult
Tel: 076- 880 27 17

Emanuel Davén, rekryteringskonsult
Tel: 076- 880 03 67

Sökord: elektriker, montör, elmontör, installation, service, styr och regler, elfirma, elbranschen, egen firma, egenföretagare, aktiebolag, underentreprenör, ue, stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd, Frilans
Rekrytering hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning AB
Sista ansökningsdag 10 mars (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MTX Rekrytering & Bemanning är specialister inom bygg, installation & fastighet. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och vi har kollektivavtal med LO och Unionen. Vi jobbar mycket med direktrekryteringar och våra bemanningsuppdrag är ofta på lång sikt och kan vara början på en karriär hos någon av våra kunder.