Drifttekniker till ledande facility managementföretag - Direktrekrytering norra Stockholm

Drifttekniker till ledande facility managementföretag - Direktrekrytering norra Stockholm

Gillar du komplex problemlösning och omväxlande arbetsuppgifter? Vi söker en drifttekniker till ett av Nordens ledande facility managementföretag!

Om kundföretaget
Kundföretaget är en helhetsleverantör inom facility management och tillhandahåller bland annat servicetjänster inom driftteknik och fastighetsunderhåll. Många av deras siter är komplexa anläggningar där du kommer att arbeta med avancerad felsökning och problemlösning. Deras storlek och kontinuerliga tillväxt ger möjlighet att söka dig till nya roller och siter utifrån intresse och geografi.

De är en lyhörd arbetsgivare som strävar efter att attrahera och behålla de bästa medarbetarna och därför satsar de stort på medarbetarnas trivsel och utveckling.

Om tjänsten
Just nu söker de drifttekniker till ett underhållsavtal åt en kund inom processindustrin i norra Stockholm. I ditt arbete kommer du att arbeta brett med service och underhåll i fastigheten. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
  • Tillsyn och felsökning och inom ventilation, el, VVS, kyla samt styr- och reglerteknik
  • Avropa underhållsarbeten från specialister inom respektive teknikområde
  • Kontinuerligt arbete med energi- och miljöfrågor
  • Rapportera fel och brister till driftledaren eller beställaren
Arbetet utförs både självständigt och i samarbete med kollegor, underentreprenörer och beställare.

Kvalifikationer
Vi söker dig med flerårig erfarenhet i rollen som drifttekniker inom fastighetsbranschen. Ett krav är också att du har en teknisk utbildning, gärna med inriktning drifttekniker/fastighetstekniker. Har du erfarenhet av arbete inom processindustrin är det särskilt meriterande.

B-körkort är ett krav. Då du kommer att arbeta på ett skyddsobjekt krävs utdrag ur belastningsregistret. Vi ser gärna att du har genomgått säkerhetskurserna Heta arbeten och Fallskydd tidigare, men de kan också tillhandahållas vid behov.

Övrigt
Placering: Kundens site i norra Stockholm
Start: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Lön: Individuell lönesättning

I den här annonsen har vi tillsammans med vår kund valt att inte gå ut med kundföretagets namn. Givetvis kommer vi att informera dig om det, senast vid en eventuell intervju.

Ansökan
Låter det här som ett arbete för dig? Sök tjänsten direkt då urvalet sker löpande. Så länge annonsen finns kvar är tjänsten inte tillsatt. Du är också välkommen att ringa om du vill höra mer om tjänsten!

Kontaktpersoner:
Joel Funk, ansvarig rekryterare
Tel: 076- 880 27 17

Emanuel Davén
Tel: 076- 880 03 67

Sökord: Drifttekniker, fastighetstekniker, fm, facility management, processindustri, rekrytering, direktrekrytering
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 aug (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MTX Rekrytering & Bemanning är specialister inom el, telekom & bygg. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och vi har kollektivavtal med LO och Unionen. Vi jobbar mycket med direktrekryteringar och våra bemanningsuppdrag är ofta på lång sikt och kan vara början på en karriär hos någon av våra kunder.