Drifttekniker inom fastighet - Direktrekrytering till flera tjänster! Sök utan CV!

Drifttekniker inom fastighet - Direktrekrytering till flera tjänster! Sök utan CV!

Är du en drifttekniker inom fastighetsservice som är nyfiken på vad arbetsmarknaden har att erbjuda dig? Låt oss söka jobben åt dig! Vi har flera olika direktrekryteringar till tjänster inom fastighetsdrift. Samtliga är tillsvidareanställningar hos någon av våra kunder!

Om tjänsterna
Vi samarbetar med etablerade fastighetsföretag som tar hand om sin personal och erbjuder stora utvecklingsmöjligheter. Företagen har sin verksamhet i Storstockholm. Fastighetstyper och placering varierar mellan tjänsterna.

Kraven varierar beroende på tjänst, men grundkrav för att arbeta som drifttekniker inom fastighet är att du fullgjort en utbildning inom fastighetstdrift eller någon av teknikgrenarna el, styr & regler, kylteknik, vvs eller ventilation. Du har också minst ett års praktisk erfarenhet inom området. Ett grundkrav är att du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift. B-körkort är ett krav i vissa av tjänsterna.

Vi har en enkel rekryteringsprocess
  • Svara på några korta frågor nedan. Om du vill kan du bifoga cv.
  • Vi kontaktar dig när vi har en eller flera tjänster som matchar din erfarenhet och ditt intresse.
  • Därefter kontaktar vi kundföretaget för ett möte på deras kontor.
Kontaktpersoner
Joel Funk, ansvarig rekryteringskonsult
Tel: 076- 880 27 17

Emanuel Davén, rekryteringskonsult
Tel: 076- 880 03 67

Sökord: Drifttekniker, fastighetstekniker, fm, facility management, fastighet, fastighetsservice, fastighetsdrift, el, styr- och reglerteknik, kylteknik, vvs, ventilation, rekrytering, direktrekrytering
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 maj 2019 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MTX Rekrytering & Bemanning är specialister inom bygg, installation & fastighet. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och vi har kollektivavtal med LO och Unionen. Vi jobbar mycket med direktrekryteringar och våra bemanningsuppdrag är ofta på lång sikt och kan vara början på en karriär hos någon av våra kunder.