Driftledare till ledande facility managementföretag - Direktrekrytering Stockholm Värtahamnen

Driftledare till ledande facility managementföretag - Direktrekrytering Stockholm Värtahamnen

Om kundföretaget
Har du erfarenhet inom driftteknik och fastighetsunderhåll? Är du en engagerad ledare? Vi söker en driftledare till en fastighet inom processindustrin.

Kundföretaget är en helhetsleverantör inom facility management och tillhandahåller bland annat servicetjänster inom driftteknik och fastighetsunderhåll. Många av deras siter är komplexa anläggningar där driftteknikerna arbetar med avancerad felsökning och problemlösning. Deras storlek och kontinuerliga tillväxt ger möjlighet att söka dig till nya roller och siter utifrån intresse och geografi. De är en lyhörd arbetsgivare som strävar efter att attrahera och behålla de bästa medarbetarna och därför satsar de stort på personalens trivsel och utveckling.

Om tjänsten
Just nu söker de en driftledare till ett underhållsavtal åt en kund inom processindustrin i Värtahamnen. Som driftledare kommer du att ansvara för det dagliga arbetet för ett team med drifttekniker.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
  • Leda och följa upp det dagliga arbetet för teamet
  • Definiera målsättning och leda mot ställda mål
  • Kontakt med beställare och underentreprenörer
Kvalifikationer
Vi söker dig som har goda kunskaper inom el, VVS, kyla samt styr- och reglerteknik. Du har teknisk utbildning och erfarenhet av drift och underhåll av industrifastigheter. Utöver det krävs erfarenhet av arbetsledning.

Du är en engagerad ledare med en förmåga att leda ditt team mot affärsmässiga mål. Du kan också skapa struktur och ge förutsättningar för ett kvalitativt arbete. Vidare är du lyhörd och ger medarbetare möjlighet att utvecklas.

B-körkort är ett krav.

Då du kommer att arbeta på ett skyddsobjekt krävs utdrag ur belastningsregistret.

Övrigt
Placering: Kundens site i Värtahamnen
Start: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Lön: Individuell lönesättning

I den här annonsen har vi tillsammans med vår kund valt att inte gå ut med kundföretagets namn. Givetvis kommer vi att informera dig om det, senast vid en eventuell intervju.

Ansökan
Låter det här som ett arbete för dig? Sök tjänsten direkt då urvalet sker löpande. Så länge annonsen finns kvar är tjänsten inte tillsatt. Du är också välkommen att ringa om du vill höra mer om tjänsten!

Kontaktpersoner:
Joel Funk, ansvarig rekryterare
Tel: 076- 880 27 17

Emanuel Davén
Tel: 076- 880 03 67

Sökord: driftledare, arbetsledare, direktrekrytering, drifttekniker, fastighetstekniker, fm, facility management, processindustri
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 aug (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MTX Rekrytering & Bemanning är specialister inom el, telekom & bygg. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och vi har kollektivavtal med LO och Unionen. Vi jobbar mycket med direktrekryteringar och våra bemanningsuppdrag är ofta på lång sikt och kan vara början på en karriär hos någon av våra kunder.