Anläggningsarbetare för arbete inom järnväg - Stockholm

Anläggningsarbetare för arbete inom järnväg - Stockholm

Om tjänsten
Nu söker vi två anläggningsarbetare till vår kund i järnvägsbranschen! Kunden är ett växande entreprenadföretag inom järnvägsbranschen. De har kollektivavtal och är måna om en god arbetsmiljö.

Du kommer att arbeta som anläggningsarbetare i kundens entreprenader i Storstockholm. Arbetsuppgifterna är varierande och ger dig möjlighet till personlig utveckling. Arbetet kan delvis vara fysiskt ansträngande.

Tjänsten är inom vår uthyrningsverksamhet och sträcker sig i första hand från april till augusti, men det finns goda möjligheter till förlängning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst två års erfarenhet som anläggningsarbetare. Du är van vid ritningsläsning, och kan arbeta självständigt inom anläggning. Det är meriterande om du har yrkesbevis inom anläggning.

Vi söker dig som:
  • Är lättlärd och villig att lära dig en ny bransch
  • Är engagerad, arbetsvillig
Flytande svenska i tal och skrift är ett krav av säkerhetsskäl. Det krävs också att du uppfyller de medicinska kraven för arbete på spår. B-körkort är ett krav.

Övrigt
Placering: Arbetet utförs i hela Storstockholm, kunden har sitt kontor i norra Storstockholm
Start: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid, från april till augusti 2020 med möjlighet till förlängning
Arbetstider: Mån-fre 7:00 - 16:00
Lön: Enligt kollektivavtal

Ansökan
Låter det här som ett jobb för dig? Skicka din ansökan direkt då urvalet sker löpande! Så länge annonsen finns kvar är tjänsterna inte tillsatta. Du är också välkommen att ringa om du vill höra mer om tjänsten.

I denna rekrytering har vi tillsammans med kund valt att inte gå ut med företagets namn. Självklart kommer vi informera dig om detta, senast vid en intervju.

Kontaktpersoner
Joel Funk, ansvarig rekryteringskonsult
Tel: 076- 880 27 17

Emanuel Davén
Tel: 076- 880 03 67

Sökord: anläggare, anläggningsarbetare, järnvägsarbete, järnväg, rekrytering, direktrekrytering, tunnelbanan, spårarbete, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 10 maj 2020 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MTX Rekrytering & Bemanning är specialister inom installation, fastighet & bygg. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Vi är medlemmar i Almega - Kompetensföretagen och Installatörsföretagen och vi har kollektivavtal med Svenska Elektrikerförbundet, övriga LO och Unionen. Vi arbetar både med yrkesarbetare och tjänstemän. Vi har en stor andel rekryteringsuppdrag och våra bemanningsuppdrag är oftast på lång sikt och kan vara början på en karriär hos någon av våra kunder.