Anläggare till järnvägsföretag - Direktrekrytering Stockholm

Anläggare till järnvägsföretag - Direktrekrytering Stockholm

Om tjänsten
Vi söker två anläggningsarbetare till vår kund i järnvägsbranschen. Tjänsterna är direktrekryteringar och du kommer att anställas direkt hos kund. Kunden är ett växande entreprenadföretag inom järnvägsbranschen och de arbetar efter ledorden kvalitet och engagemang. De har kollektivavtal och är måna om en god arbetsmiljö. Arbetet är framförallt förlagt nattetid men även arbete dagtid förekommer.

Du kommer att arbeta som anläggningsarbetare i kundens entreprenader i Storstockholm. Arbete i flera olika järnvägsnät förekommer, bland annat i tunnelbanan och tvärbanan. Arbetsuppgifterna är varierande och ger dig möjlighet till personlig utveckling. Arbetet kan delvis vara fysiskt ansträngande.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har bred erfarenhet som anläggningsarbetare. Du är van vid ritningsläsning, använder laser på ett självständigt sätt och du kan utföra enklare utsättning. Vi ställer höga krav på de personliga egenskaperna. Vi söker dig som:
  • Är lättlärd och villig att lära dig en ny bransch
  • Är engagerad, arbetsvillig
  • Trivs i den speciella miljö som tunnelbanan utgör
  • Trivs med och är duktig på problemlösning
Flytande svenska i tal och skrift är ett krav av säkerhetsskäl. B-körkort är ett krav.

Godkänd hälsoundersökning för säkerhetstjänst (inklusive drogtest) är ett krav och genomförs innan beslut om anställning fattas. Tjänsten inleds med en säkerhetsutbildning för att behörighet att arbeta i tunnelbanan (Kategori 19).

Övrigt
Placering: Du kommer att arbeta i Stockholmsområdet och utgå från kundens kontor i norra Stockholm.
Start: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Lön: Individuell lönesättning

Ansökan
Låter det här som ett jobb för dig? Skicka din ansökan direkt då urvalet sker löpande! Så länge annonsen finns kvar är tjänsten inte tillsatt. Du är också välkommen att ringa om du vill höra mer om tjänsten.

Kontaktpersoner
Joel Funk, ansvarig rekryterare
Tel: 076- 880 27 17

Emanuel Davén
Tel: 076- 880 03 67

Sökord: anläggare, anläggningsarbetare, järnvägsarbete, järnväg, rekrytering, direktrekrytering, tunnelbanan, spårarbete, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 juni (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MTX Rekrytering & Bemanning är specialister inom el, telekom & bygg. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och vi har kollektivavtal med LO och Unionen. Vi jobbar mycket med direktrekryteringar och våra bemanningsuppdrag är ofta på lång sikt och kan vara början på en karriär hos någon av våra kunder.