Provningstekniker/Oförstörande Provning, MTR

Provningstekniker/Oförstörande Provning, MTR

Provningstekniker / Oförstörande Provning (OFP) till arbete med tunnelbanevagnar på MTR Tech

MTR Tech sätter samhället i rullning och söker dig som vill säkra fordonen som dagligen transporterar miljontals människor. Söker du en roll där du har möjlighet att både påverka och underlätta i stockholmarnas vardag samtidigt som du bidrar till säkra resor? Då är det här en roll för dig! MTR Tech söker en Provningstekniker / Oförstörande Provning som ska utföra oförstörande provning på fordon och komponenter, samt dokumentera resultatet. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

MTR Tech är ett underhållsbolag som genom femtusen förare och ingenjörer, servicevärdar, tågtekniker och trafikinformatörer möjliggör och underlättar för människors vardag och äventyr. MTR Tech hanterar bland annat underhållet för pendeltåget och tunnelbanan i Stockholm genom reparationer, underhåll och fordonsförvaltning och uppdraget innefattar att driva tunnelbanans sex depåer och förvalta, utveckla och underhålla tunnelbanans 497 fordon, vilket ligger i ansvaret som provningstekniker. MTR Tech utför också uppdrag åt andra aktörer inom spårtrafik.

Som anställd hos MTR Tech erbjuds du en rad förmåner så som SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan MTR även erbjuda gym på samtliga depåer samt rabatter hos flertalet träningsanläggningar och företag inom friskvård.
Organisationen tillämpar individuell lönesättning baserat på din bakgrund och kunskapsnivå. Tänkt start är så snart som rätt person kan vara på plats.

Dina framtida arbetsuppgifter

Detta är en organisation där du ges möjlighet att göra skillnad samtidigt som du bidrar med din erfarenhet och tar del av ett brett nätverk med oändliga möjligheter. MTR Tech utökar nu sin organisation och där du som Provningstekniker huvudsakligen kommer att arbeta med oförstörande provning på fordon och komponenter.

Arbetet innebär:
  • Utföra oförstörande provning på fordon och komponenter.
  • Upprätta dokumentation över utförda provningar och inspektioner.
  • Vara ett stöd vid utveckling av svetsande personal.
  • Utbilda och vara handledare för annan personal som utbildas för oförstörande provning.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Din vardag kommer att präglas av organisationens värderingar: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. Din placeringsdepå är i Hammarby men du kommer utföra provningsarbete i samtliga av våra sex depåer som är: Vällignby, Högdalen, Nyboda, Norsborg och Rissne.
Tjänsten avser heltid med tider förlagda dagtid i Hammarbydepån.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som trivs i en operativ och konsultativ roll men att vara aktuell för tjänsten är det viktigt att du har kunskaper och erfarenhet inom några av nedanstående kompetenser:
  • Erfarenhet av oförstörande provning.
  • Behörighet för OFP med certifiering nivå 2 enligt standard ISO 9712, i visuell kontroll och penetrant samt certifiering nivå 2 i virvelström eller magnetpulver metoder. Har du behörighet för ultraljud är det meriterande.
  • God förståelse för svenska i tal och skrift. Det kan även förekomma text på engelska.
Som provningstekniker hos MTR Tech måste du vara kvalitetsmedveten, noggrann och ha ett systematiskt arbetssätt. Du utför dina arbetsbetsuppgifter med stor noggrannhet och har höga krav på säkerheten. Då rollen innebär mycket självständigt arbete och planerande måste du vara initiativrik och ansvarstagande. Men du kommer att ingå i ett team där det är självklart att man samarbetar och delar med sig av sina kunskaper för att på bästa sätt uppnå gemensamma mål.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Dana Jennerström
Telefon 0721-81 27 44
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Administration, Teknik & Ingenjör, Databasadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 10 mars 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech