Erfaren Projektledare Underhåll MTR Tech Stockholm

Erfaren Projektledare Underhåll MTR Tech Stockholm

Är du en erfaren projektledare som vill driva ett spännande projekt inom verkstad och underhåll? Sök till MTR Tech i Stockholm!

MTR Tech är underhållsbolaget som bland annat sköter fordonstekniskt underhåll för pendeltågen och tunnelbanan i Stockholm. Här får du möjligheten att vara med på den fortsatta utvecklingen som erfaren projektledare! Du leder ditt projektteam och arbetar dagligen med teknik som möjliggör transporten för miljontals människor. MTR Tech söker dig som vill vara en nyckelperson i att leda framtida tekniska projekt inom Stockholms Tunnelbana och Pendeltåg - välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

MTR Tech drivs av värderingarna: ömsesidig respekt, ständig utveckling, utmärkt service och mätbara resultat. I din roll som projektledare kommer detta att genomsyra din vardag och prägla ditt arbete. MTR är ett av världens ledande tågbolag och i din roll som projektledare hos MTR Tech kommer du vara en central del av den fortsatta utvecklingen och bevarandet av den positionen. Du gör dagligen skillnad, för dina medresenärers vardag och för samhället i stort, genom att utmana, hitta nya lösningar och driva verksamheten framåt. Vi erbjuder dig en central roll i MTR Techs fortsatta utvecklingsresa.

Som anställd hos MTR Tech erbjuds du en rad förmåner så som SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan MTR även erbjuda gym på samtliga depåer samt rabatter hos flertalet träningsanläggningar och företag inom friskvård.

Dina framtida arbetsuppgifter

Rollen som projektledare på MTR Tech är en central roll i organisationen och i ditt team ingår utvalda experter. Detta är en nyckelfunktion för MTR Techs fortsatta expansion och du kommer driva viktiga och komplexa projekt inom bland annat utformning av verkstäder och underhåll. Du har ett helhetsansvar för tidsplan, leverans, riskhantering och ekonomiska resultat.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Självständigt ansvara för projektgenomförande enligt MTR:s projektmodell, med helhetsansvar för att projekten drivs framåt
  • Samordna och styra projektets resurser på ett effektivt sätt
  • Leveransansvar gällande avtalad tid, kostnad och kvalitet
  • Ansvara för projektplan samt rapportering och kommunikation såväl internt som externt
Dessutom kommer du vara med och löpande utveckla organisationen, rutiner och metodiken för MTR Techs projektverksamhet tillsammans med dina kollegor.

Rollen innebär i korthet

Som projektledare utgår du från Hammarbydepån och kommer samarbeta med chefer, specialister och andra projektledare. I din roll kommer du även att ha regelbunden kund- och leverantörskontakt.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i den här rollen har du högskoleexamen inom relevant område samt erfarenhet av teknisk projektledning, gärna inom tillverkningsindustrin eller fordonsindustrin. Då projekten innebär kommunikation på svenska och engelska måste du ha goda kunskaper i båda språken, i såväl tal som skrift.

Som person är du kommunikativ, driven och har ett stort intresse för teknik där du håller dig uppdaterad om den senaste utvecklingen. Du har ett strukturerat arbetssätt, är trygg med att ta initiativ och planerar ditt arbete utifrån uppsatta mål. Då rollen innebär många kontaktytor tror vi även att du har erfarenhet av att bygga och behålla hållbara relationer, både internt och externt.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Cilla Lennér
Telefon 0736790621
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Data & IT, Teknik & Ingenjör, Civilingenjör, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 1 juni 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech