Teknisk specialist med dokumentation till Tunnelbanan

Teknisk specialist med dokumentation till Tunnelbanan

Är du i början av din karriär eller har ett stort intresse för teknisk dokumentation är du varmt välkommen till en av dem mest spännande tekniska verksamheten i Stockholm - Tunnelbanan!

MTR Tech är ett underhållsbolag till tunnelbanan i Stockholm. I MTR Techs ansvar ligger bland annat reparationer, underhåll och fordonsförvaltning och ser till att tunnelbanevagnarna är hela, rena och säkra för trafik. Vi leder även olika projekt med syfte att uppgradera Stockholms tunnelbana och tunnelbanevagnar för att förbättra den kapacitet och kvalité som behövs idag och framöver i Stockholm.

Din roll hos oss

I rollen som teknisk specialist inriktning dokumentation arbetar du med att säkerställa kvalitén i dokumentation på underhåll av tunneltågsvagnar och dess verkstadsutrustning.

Dina huvudsakliga uppgifter är:
  • Framtagning av styrande dokument för underhåll av tunneltågsvagnar, exempelvis instruktioner för utförande av underhåll och protokoll för spårbarhet av utfört arbete.
  • Framtagning av projektrelaterade dokument, exempelvis projektbeskrivningar eller tekniska beskrivningar.
  • Medverka i projekt genom att ta fram dokumentationsplaner och resursberäkna dokumentationsarbete.
  • Utveckla rutiner för framtagning samt kvalitetssäkra teknisk dokumentation som finns tillgängliga.
Tjänsten avser heltid med placering Hammarbydepån nära Blåsut tunnelbanestation. Du ingår i avdelningen Underhållssupport och samarbetar med många andra kompetenta tekniska specialister och projektledare. Arbetstiderna är förlagda under dagtid och vi arbetar med förtroende tid.

När du blir en av oss

Med oss på MTR gör du skillnad i människors vardag och för samhället omkring oss. Vi utmanar gamla sanningar och hittar nya lösningar för att utveckla oss själva och de samhällen där vi finns. Det har gjort oss till ett av världens ledande tågbolag. Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. De hjälper oss att skapa säkra resor, nöjda kunder och medarbetare som trivs. Vi är ett stort bolag vilket ger dig ett brett nätverk och möjligheter att utvecklas.

Som anställd hos MTR Tech erbjuds en rad förmåner så som SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan MTR även erbjuda gym på samtliga depåer samt rabatter hos flertalet träningsanläggningar och företag inom friskvård. I övrigt ges förmånliga erbjudanden hos bland annat MTR Express och Martin Olsson.

Start beräknas snarast eller enligt överenskommelse.'

Du som söker till oss

För att trivas i rollen är du kommunikativ och har god förmåga att anpassa din kommunikation mot målgrupp. Du tar gärna initiativ och har en bra samarbetsförmåga. Att arbeta systematiskt gör du gärna och planerar vanligtvis ditt arbete med ett tydligt mål.

Vidare har du
  • Färdigställd kandidatexamen inom teknik
  • Arbetslivserfarenhet inom tekniskt område, exempelvis inom annan befattning med teknisk dokumentationsarbete.
  • Goda IT-kunskaper.
  • Mycket goda kunskaper i svenska tal och skrift.
Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?

Välkommen med din ansökan i form av ett CV och personligt brev. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Forssblad, Teknikchef, via Anders.Forssblad@mtr.se. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av personlighets- och lämplighetstester samt ett besök hos vår företagshälsovård för att säkerställa att inget riskbruk av alkohol eller bruk av droger föreligger. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Varmt välkommen med din ansökan!

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi 4500 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm och snabbtåget mellan Göteborg och Stockholm. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen. För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

Nyckelord: Teknik, Fordon, Dokumentation, Teknisk, Ingenjör
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.mtrstockholm.se
Sista ansökningsdag 18 nov (1 dag kvar)
Visa var