Teknisk Arbetsledare till Tunnelbanan

Teknisk Arbetsledare till Tunnelbanan

Nu söker vi efter en teknisk arbetsledare som vill leda och fördela underhållsarbetet av Tunnelbanevagnarna i Stockholm. Välkommen in med din ansökan!

MTR Tech är ett underhållsbolag till tunnelbanan i Stockholm. I det ansvaret ligger bland annat reparationer, underhåll och fordonsförvaltning för att se till att tunnelbanevagnarna är hela, rena och säkra för trafiksättning. Vi leder även olika projekt med syftet är att uppgradera Stockholms tunnelbana och tunnelbanevagnar för att förbättra den kapacitet och kvalité som behövs idag och framöver i Stockholm.

Din roll hos oss

I rollen som arbetsledare bidrar du till vårt uppdrag genom att operativ leda en grupp reparatörer och rangerare (depåförare). Du kommer att ansvara för att operativt styra den dagliga verksamheten inom gruppen samt själv delta i underhållsarbetet.

Arbetet innebär:
  • Operativt leda skiftgruppen genom att arbetsleda och administrera underhållsarbetet
  • Arbeta som reparatör med tågunderhåll, arbete inom elektronik, mekanik och pneumatik
  • Akuta underhållsarbeten samt underhåll baserat intervaller på tid eller km
  • Felsökning av system/kretsschema
Vi har depåer på fem olika platser i Stockholm; Vällingby, Rissne, Högdalen, Nyboda och Hammarby (komponentverkstad). Vi söker nu en arbetsledarare till Nybodadepån. Du rapporterar till Gruppchef och tjänsten av ser heltid med tider förlagda antingen på två-skift (morgon/kväll). Tjänsten är ett bra första steg för dig som vill få möjligheten till fortsätt utveckling av din karriär.

Start beräknas vid så snart som möjligt enligt överenskommelse.

När du blir en av oss

Du blir en viktig del av MTR, ett företag som sätter Stockholm i rörelse och sammanlänkar Sveriges största städer. Internationellt är MTR välkänt för sitt engagemang i de samhällen där företaget finns, något som är mycket viktigt för oss även här i Sverige. Med ett tydligt, enkelt och pålitligt sätt vill vi hela tiden förstå mer för att komma framåt. Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. De hjälper oss att skapa säkra resor, nöjda kunder och medarbetare som trivs.

Som anställd hos MTR Tech erbjuds en rad förmåner så som SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan MTR även erbjuda gym på samtliga depåer samt rabatter hos flertalet träningsanläggningar och företag inom friskvård. I övrigt ges förmånliga erbjudanden hos bland annat MTR Express och Martin Olsson.

Start beräknas vid årskiftet eller enligt överenskommelse.

Du som söker till oss

För att trivas i rollen som arbetsledare utför du arbetsuppgifter med stor noggrannhet och har höga krav på säkerheten. Du har en förmåga att få med dig andra samt förmågan att prioritera och ta beslut, även i pressade situationer. Du föregår med ett gott exempel och är en ambassadör för MTR.
  • Minst gymnasieutbildning gärna med teknisk inriktning
  • Har läst samt har kunskaper ellära
  • Erfarenhet från mekanisk, elektrisk eller digitaltekniskt arbete och har du erfarenhet från tågteknik är det en merit
  • Meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbetsledning
  • God förståelse för svenska i tal och skrift. Det kan även förekomma text på engelska
Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?

Välkommen med din ansökan i form av ett CV och personligt brev.. Urval och intervjuer sker löpande. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Varmt välkommen med din ansökan!

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi 4500 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm och snabbtåget mellan Göteborg och Stockholm. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen. För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

Sökord: Tåg, Teknik, Mekanik, Mekaniker, Elektronik, Elektriker, Reparation, Reparatör, Arbetsledare, Teamleader, Lediga jobb
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.mtrstockholm.se
Sista ansökningsdag 9 feb (20 dagar kvar)
Visa var