Lokalvårdare till fordon & depå till MTR Tunnelbanan

Lokalvårdare till fordon & depå till MTR Tunnelbanan

Är du noggrann och tycker du om ett rörligt arbete? Gillar du att jobba i verkstadsmiljö? Föredrar du att arbeta med frihet under ansvar? Då kan du vara den vi söker! Vi söker nu lokalvårdare som vill arbeta med städning av fordon i våra depåer.

Din roll hos oss
Lokalvården på MTR ansvarar för att säkerställa en effektiv och tillfredsställande städning i Stockholms tunnelbana och på våra depåer. Till lokalvårdare på MTR tunnelbanan söker vi nu dig som kan arbeta varierade arbetstider under veckans alla dagar samt olika timmar på dygnet, vi söker därför dig som är flexibel med arbetstider.

Vi har regelbundna kvalitetsuppföljningar av vår uppdragsgivare, så kallade INSTA-mätningar. Du kommer att vara delaktig i att bibehålla och säkra kvalitén.

Dina huvudsakliga uppgifter är:
Att säkerhetsställa en god renlighet och hygien i våra depåer och i tunnelbanevagnarna
 • Plockstäd
 • Finstädning av fordon
 • Maskinskurning/moppning av golvytor
 • Avfläckning
 • Sätestvätt samt byten av klädslar vid behov
 • Borttagning av klistermärken och mindre klotter
 • Du bidrar även till rapportering av avvikelser, klotter, underhållsbehov och annan skadegörelse
När du blir en av oss
Med oss på MTR gör du skillnad i människors vardag och för samhället omkring oss. Vi utmanar gamla sanningar och hittar nya lösningar för att utveckla oss själva och de samhällen där vi finns. Det har gjort oss till ett av världens ledande tågbolag. Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. De hjälper oss att skapa säkra resor, nöjda kunder och medarbetare som trivs. Vi är ett stort bolag vilket ger dig ett brett nätverk och möjligheter att utvecklas.

Som anställd hos MTR erbjuds en rad förmåner så som SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan MTR även erbjuda rabatter hos flertalet träningsanläggningar och företag inom friskvård. I övrigt ges förmånliga erbjudanden hos bland annat MTR Express.

Start beräknas till februari eller enligt överenskommelse. Introduktion och utbildning sker hos oss i samband med arbetsperiodens start.

Du som söker till oss
För att trivas i rollen som Lokalvårdare på Depå & Fordon är du mycket noggrann, plikttrogen och självgående. Vidare är du serviceinriktad och tar egna initiativ för att nå dina mål. Du har förståelse för säkerhetsklassat arbete och regelverk då många av våra arbetsuppgifter utförs av personer med speciell behörighet. Verksamheten bedrivs i verkstadslokaler så du behöver trivas i den typen av miljö.

Vi söker serviceinriktade, flexibla och ansvarsfulla personer med stort engagemang för sitt arbete och uppdrag. Du har erfarenhet av och trivs med självständigt arbete.

Vidare har du
 • Goda kunskaper i svenska, i tal och skrift.
 • Tidigare erfarenhet av lokalvård/städning.
 • Förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt samt att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det som levereras.
 • Förmågan att samarbeta i grupp
Det är meriterande om du har:
 • Utbildning INSTA 800
 • Tidigare erfarenhet av golvvård
 • Tidigare erfarenhet av lokalvård på fordon och depå
 • Tidigare erfarenhet av klottersanering
 • Körkort B
 • Yrkesbevis från SRY - Servicebranschens Yrkesnämnd eller PRYL - Projektyrkesbevis Lokalvårdare eller har motsvarande kunskaper.
Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?
Välkommen med din ansökan i form av ett CV och personligt brev. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Linda Darrell, Chef lokalvård Depå & Fordon på linda.darrell@mtr.se. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av personlighets- och lämplighetstester samt ett besök hos vår företagshälsovård för att säkerställa att inget riskbruk av alkohol eller bruk av droger föreligger. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan!

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi 4500 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm och snabbtåget mellan Göteborg och Stockholm. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen. För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

Nyckelord: Lokalvård, Städning, Lokalvårdare, Storstädning, Golvvård, Maskinstäd
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.mtrstockholm.se
Sista ansökningsdag 11 nov 2019 (25 dagar kvar)